Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
Figyelt kérdés
Van egy német kollégám, akivel elég jó a kapcsolatunk (tetszünk egymásnak) és ùgy volt találkozunk két hete Bécsben. Sajnos a randit rajta kívülálló okok miatt le kellett mondania, viszont egyik ismerösöm kedden találkozik vele Németországban.
Ki szeretnék küldeni vele egy Bécs útikönyvet (német nyelvüt) egy frappáns szöveggel, amit beleírok, de sajnos semmi nem jut eszembe.
Tudnátok segíteni? Elég egy mondat...
2017. jan. 21. 22:11
2/4 anonim válasza:
Látom nagyon hajtasz a pénzes németre.
3/4 A kérdező kommentje:
Gratulálok az eddigi válaszadóknak...építöjellegū válaszokat kaptam...bár nem tudom mire számítottam.
2017. jan. 21. 22:43
4/4 anonim válasza:
fura. sok minden fura, de írok vmit
ich warte schon ziemlich auf die foldgende Gelegenheit.
Vagy mire gondolsz? azt se tudom milyen neműnek kéne írni, vagy hogy mennyire ismeritek egymást... mennyire konkrét a dolog, ki milyen alkat, mennyire csöpögjön. Ej ej. Mondtam én. Fura az egész koncepció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!