Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nagyon egy lány de csak hecceljük egymást vagy mi ez ami kettőnk közt van?
Figyelt kérdés
Van egy lány a munkahelyemről. Pár hónapja elhívtam randira de 3ból 3x lerázott. De nem érdekelt nem akartam semmi komolyat tőle. Meg volt van barátja akkor. De mikor már semmit sem akartam tőle ,nem is beszélgettünk meg semmi , elkezdett velem flörtölni , szexről beszélni , folyamatosan méreget meg figyel pedig már teljesen lemondtam róla. Pár hete beszélgettünk és mondta hogy szakított a barátjával meg stb. De ami a legfurább ,bárhol találkozunk (cégen belül) vagy össze futunk vagy csak látjuk egymást figyel és flörtöl velem. Játszunk egymással ki meddig megy el. Ma pl megbeszélésünk volt és persze folyamatosan figyelt. És mosolygott közben de nekem már elegem van ebből hogy semmi sincs köztünk a flörtön kívül. Ezért nem is néztem rá , erre megszólalt a telefonom hogy üzenetet kaptam. És lefotózott engem amikor próbálok minden másra figyelni csak rá nem! Erre mikor megkaptam . Ránéztrm és csak mosolygott meg folyamatosan zavarba hoz az ilyen esetekkel! De csak vissza mosolyogtam! Nem tehetek róla imádom őt . Csak ki akaszt ezzel a cicázással , egyszer akar valamit egyszer nem nem tudom hova tenni de ez a fényképes dolog kicsit furcsa volt. Mit akar vagy miért csinálja ezt?2017. febr. 7. 19:44
1/3 anonim válasza:
Bazeg... Pasija volt alap hogy lerázott. Most nincs pasija, adja a jeleket te meg töketlen vagy elhívni újra. Kb ennyi a sztori...
2/3 anonim válasza:
Próbáld meg elhívni újra. Viszont mindenképp próbáld a tudatára hozni, hogy te nem játszadozni akarsz.
3/3 anonim válasza:
Nem kell elhívni sehova, amíg nem vagy biztos a dolgodban. A nők a magabiztos férfiakat kedvelik. Oda kell menni hozzá, nekinyomni a falnak, beletúrni a hajába és vadul megcsókolni. A többi már úgyis jön magától! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!