Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek miért gondolják, hogy a nőknek 30-on felül már
elkezdődik kopni a szépsége?
Tudományos műsorban még soha nem hallottam a smink öregítő hatásáról. Olyat hallottam, hogy az öregedés 80%-áról a Nap tehet, hogy a cigi rossz, a pia rossz, a cukor rossz, de a smink egy urban legend.
2017. febr. 7. 10:46
22/32 A kérdező kommentje:
18: Ez az Emily Kinney nagyon aranyos nőnek tűnik :) Olyan 20-23-nak saccoltam volna a képek alapján, amiket a google kidobott. A sminkről meg annyit, hogy azt én is rendszeresen használok, túl nagyon nem hiszek abban, hogy öregítene, inkább az életmód és genetika szerintem is. A genetika olyannyira, hogy mondjuk vegyük anyum példáját, ő 52 éves és 10 évvel néz ki fiatalabbnak a koránál, pedig jól odacsapott a lovak közé élete során: dohányzik, rengeteg fizikai munkát végzett, sokat érintkezett tisztítószerrel, szült 3 gyereket, és egy időben komoly depresszióval küzdött és erős nyugtatót szedett. Sminkelni egyáltalán nem szokott. Na most ezek alapján az ő génjeivel én örök fiatalságra vagyok kárhoztatva valószínűleg, mert a fent felsoroltakból én egyiket se művelem:D
Imádom ezeket az irigy embereket, akiknek önfényezés a saját eredményeid kiemelése. Bocs, hogy élsz és jól nézel ki, szégyelld magad! :D
Ez azért van, mert a 30 (szerintem inkább 25) éves nők jelentős többsége elkezdi leadni az igényeit saját magával szemben.
Hozzáteszem, hogy ez a férfiaknál ugyanígy van. Minden alkalommal rácsodálkoznak a nők, hogy mennyi idős vagyok és "milyen jól tartom magam" a koromhoz képest (30 kereken). Pedig ugyanannyit adok magamra, mint 10 évvel ezelőtt. Csak a többiek adnak kevesebbet...
Ellenpélda viszont az edzőterembe járó nők többsége. Nem kevés 30 év felettivel találkozom. A múltkor beszélgettem egy lánnyal, akiről 10 perc múlva kiderült, hogy 2 gyereke van, férje és idősebb nálam. Én meg azt hittem, hogy 23 éves.
2017. febr. 7. 12:16
Szerintem ugyanúgy lehet gyönyörű egy 32 éves nő is, de senki ne mondja nekem hogy szemernyit se változott 20 éves kora óta, mert azt nem hiszem el :) Én még ugyan fiatal vagyok, és 20 éves koromhoz képest fittebb is, de nekem is van már egy-két szarkaláb ott :) 26/N
2017. febr. 7. 12:23
ÖNMAGUKHOZ KÉPEST MÉRVE EZ AZ IGAZSÁG.
Egy nő önmagához képest valamikor 18-25 éves korában néz ki a legszebben.
Létezik gyönyörű 30 éves nő? Létezik gyönyörű 35 éves nő? Létezik gyönyörű 45 éves nő?
IGEN!
De ők is önmagukhoz képest (95%-ban) fiatalon néztek ki a legjobban
2017. febr. 7. 12:30
26/32 A kérdező kommentje:
25:... összehasonlítván a 20 éves kori és a most 30 éves kori képeimet, nem mondhatnám egyáltalán, hogy akkor vonzóbb voltam. Nem is volt ennyi udvarlóm.
Az udvarlók száma tökmindegy, nem ettől függ. Biztosan van különbség. Ha nincs akkor te valami csodalény vagy, akin nem fog az idő :)
2017. febr. 7. 13:18
2017. febr. 7. 19:07
27 éves koromig majdnem 100 kiló voltam, alig 160 centihez. Nem az volt a fénykorom.
2017. febr. 7. 19:11
"kb 28 folott nagyon el vannak hasznalodva a holgyek,"
20-as, miért beszélsz használati tárgyként a nőkről?
Lehet nem véletlenül vagy egyedül...
2017. febr. 7. 20:26
Kapcsolódó kérdések: