Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyesek miért gondolják, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyesek miért gondolják, hogy a nőknek 30-on felül már elkezdődik kopni a szépsége?

Figyelt kérdés
Nem nagyon értem..Én 30 vagyok, csak kislány koromban volt ennyire hosszú és dús a hajam mint most, az alakom sportos mert teszek érte, csinosan öltözködöm és kb. minden ujjamra jut udvarló.

2017. febr. 7. 07:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Tudományos műsorban még soha nem hallottam a smink öregítő hatásáról. Olyat hallottam, hogy az öregedés 80%-áról a Nap tehet, hogy a cigi rossz, a pia rossz, a cukor rossz, de a smink egy urban legend.
2017. febr. 7. 10:46
 22/32 A kérdező kommentje:
18: Ez az Emily Kinney nagyon aranyos nőnek tűnik :) Olyan 20-23-nak saccoltam volna a képek alapján, amiket a google kidobott. A sminkről meg annyit, hogy azt én is rendszeresen használok, túl nagyon nem hiszek abban, hogy öregítene, inkább az életmód és genetika szerintem is. A genetika olyannyira, hogy mondjuk vegyük anyum példáját, ő 52 éves és 10 évvel néz ki fiatalabbnak a koránál, pedig jól odacsapott a lovak közé élete során: dohányzik, rengeteg fizikai munkát végzett, sokat érintkezett tisztítószerrel, szült 3 gyereket, és egy időben komoly depresszióval küzdött és erős nyugtatót szedett. Sminkelni egyáltalán nem szokott. Na most ezek alapján az ő génjeivel én örök fiatalságra vagyok kárhoztatva valószínűleg, mert a fent felsoroltakból én egyiket se művelem:D
2017. febr. 7. 11:17
 23/32 anonim ***** válasza:

Imádom ezeket az irigy embereket, akiknek önfényezés a saját eredményeid kiemelése. Bocs, hogy élsz és jól nézel ki, szégyelld magad! :D

Ez azért van, mert a 30 (szerintem inkább 25) éves nők jelentős többsége elkezdi leadni az igényeit saját magával szemben.

Hozzáteszem, hogy ez a férfiaknál ugyanígy van. Minden alkalommal rácsodálkoznak a nők, hogy mennyi idős vagyok és "milyen jól tartom magam" a koromhoz képest (30 kereken). Pedig ugyanannyit adok magamra, mint 10 évvel ezelőtt. Csak a többiek adnak kevesebbet...

Ellenpélda viszont az edzőterembe járó nők többsége. Nem kevés 30 év felettivel találkozom. A múltkor beszélgettem egy lánnyal, akiről 10 perc múlva kiderült, hogy 2 gyereke van, férje és idősebb nálam. Én meg azt hittem, hogy 23 éves.

2017. febr. 7. 12:16
 24/32 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanúgy lehet gyönyörű egy 32 éves nő is, de senki ne mondja nekem hogy szemernyit se változott 20 éves kora óta, mert azt nem hiszem el :) Én még ugyan fiatal vagyok, és 20 éves koromhoz képest fittebb is, de nekem is van már egy-két szarkaláb ott :) 26/N
2017. febr. 7. 12:23
 25/32 anonim ***** válasza:

ÖNMAGUKHOZ KÉPEST MÉRVE EZ AZ IGAZSÁG.

Egy nő önmagához képest valamikor 18-25 éves korában néz ki a legszebben.

Létezik gyönyörű 30 éves nő? Létezik gyönyörű 35 éves nő? Létezik gyönyörű 45 éves nő?

IGEN!

De ők is önmagukhoz képest (95%-ban) fiatalon néztek ki a legjobban

2017. febr. 7. 12:30
 26/32 A kérdező kommentje:
25:... összehasonlítván a 20 éves kori és a most 30 éves kori képeimet, nem mondhatnám egyáltalán, hogy akkor vonzóbb voltam. Nem is volt ennyi udvarlóm.
2017. febr. 7. 12:34
 27/32 anonim ***** válasza:
Az udvarlók száma tökmindegy, nem ettől függ. Biztosan van különbség. Ha nincs akkor te valami csodalény vagy, akin nem fog az idő :)
2017. febr. 7. 13:18
 28/32 anonim ***** válasza:
Napi self-hype.
2017. febr. 7. 19:07
 29/32 anonim ***** válasza:
27 éves koromig majdnem 100 kiló voltam, alig 160 centihez. Nem az volt a fénykorom.
2017. febr. 7. 19:11
 30/32 anonim ***** válasza:

"kb 28 folott nagyon el vannak hasznalodva a holgyek,"

20-as, miért beszélsz használati tárgyként a nőkről?

Lehet nem véletlenül vagy egyedül...

2017. febr. 7. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!