Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyesek miért gondolják, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyesek miért gondolják, hogy a nőknek 30-on felül már elkezdődik kopni a szépsége?

Figyelt kérdés
Nem nagyon értem..Én 30 vagyok, csak kislány koromban volt ennyire hosszú és dús a hajam mint most, az alakom sportos mert teszek érte, csinosan öltözködöm és kb. minden ujjamra jut udvarló.

2017. febr. 7. 07:18
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
33%
Gratulálok. Önfényezésből jeles. Most komolyan ezért írtál ki egy kérdést? Nem értelek. Oké, jut minden ujjadra udvarló...és akkor mit csináljak? Nekem meg jó a fizetésem, mégse írom ki.
2017. febr. 7. 07:25
 2/32 A kérdező kommentje:
A kérdés az, ami végén a kérdőjel található. Tehát, hogy miért gondolják így? Tapasztalatok is jöhetnek, hogy ki mit lát a környezetében.
2017. febr. 7. 07:27
 3/32 anonim ***** válasza:
17%
Nem nagyon értem..Én 32 vagyok, csak kisfiú koromban éltem ilyen jól mint most, van pénzem mert teszek érte, sokat dolgozok,tanulok és kb. mindent meg tudok venni a pénzemből.
2017. febr. 7. 07:30
 4/32 anonim ***** válasza:
15%
Mert a nőknek 30-on felül már elkezd (nem elkezdődik) kopni a szépsége. Ez persze nem jelenti azt, hogy egy 30-as nő ne lehetne szép.
2017. febr. 7. 07:34
 5/32 anonim ***** válasza:
68%
Mert a környezetükben látható elhanyagolt, igénytelen nőkből indulnak ki, és ezt hajlamosak ráhúzni az összes nőre.Több olyat látnak, aki ilyen és ebből általánosítanak.Merő rosszindulat az egész részükről.
2017. febr. 7. 07:34
 6/32 A kérdező kommentje:
5: Én is erre gyanakszom.
2017. febr. 7. 07:36
 7/32 anonim ***** válasza:
13%
Hülye kérdésre, hülye válasz.
2017. febr. 7. 07:38
 8/32 anonim ***** válasza:
80%

Mert ennyi idős korra általában már szülnek 1-2 gyereket, ami elég sokat kivesz az emberből. Ritka az aki utána is ugyanannyit foglalkozik magával és ugyanolyan ápolt marad.

Szerencsére vannak kivételek. Én 32 vagyok, de az utóbbi 10 évben csak előnyömre változtam.

2017. febr. 7. 07:40
 9/32 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező lehetnék én is rosszindulatú, a látottak alapján nekem is lenne okom arra, hogy általánosítsak.40 éves múltam, a korombeli férfiak többségének olyan az arca,teste, mint aki 60 éves.Ezeket látom, mégsem húzom az összesre rá.Tisztában vagyok vele, hogy vannak kivételek, annak ellenére, hogy alig 1-2-t látok.Ez is csak azért van, mert a környezetem ilyen, de ettől még máshol vannak 40-esek, akik igényesek.
2017. febr. 7. 07:44
 10/32 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem arról van szó, hogy nem lehetsz szép, csinos, ápolt, nett, fitt, vonzó stb. 30 felett (sőt...), hanem aki így gondolja valószínűleg azért, mert ez az a szám ami felett azért már észre lehet venni az apró ráncokat, a kevésbé szerencséseknek látszik a bőrén (az ápoltság és a kozmetikumok ellenére) vagy az alkatán.

Félreértés ne essék, nincs ezzel baj - nálunk, mármint a másik nemnél is megvannak ezeknek a megfelelői.

2017. febr. 7. 07:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!