Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek miért gondolják, hogy a nőknek 30-on felül már elkezdődik kopni a szépsége?
Azért gondolják egyesek, mert csak egyes nóknek kezd elkopni a szépségük 30 után.
Megjelennek és kezdenek elmélyülni a ráncok az arcukon, ha szültek, akkor megesreszkedik a mellük, a hasuk. A narancsbór kifejezettebbé válik a fenekükön, és egyesek őszülni kezdenek.
A nők nagyobb része azonban talán éppen a harmincas éveiben a legkivánatosabb, a legérettebb. Mások meg ezt veszik észre.
Egy barátom felesége nagyon dekoratív üzletasszony ő mondta a negyvenes évei végén: én most is ugyanolyan vagyok, mint huszonöt éves koromban, csak reggelenként másfél órával tovább tart. :)
Mert így van, a fiatalosság és az üdeség a korral kopik. Egy nő rendszerint 20-25 éves kora között van a "csúcson". Utána jönnek a gyerekek, meló, gondok, ami meglátszik.
Ahogy más is leírta, egy húszéves minimális sminkkel és egy közepes ruhával is gyönyörű lehet, egy harmincas - imádott, jó humorú negyvenes barátnőmet idézve - már nem feltétlenül megy társaságba alapozó nélkül. Ez nem jelenti azt, hogy nem vonzó, sőt akár vonzóbb is lehet... de az objektív szépség akkor is kopik.
Néhány hete futottam össze az egyik plázában egy késő harmincas celebnővel, aki a tévéképernyőn keresztül úgy 10-15-öt letagadhatna. Másfélméterről már nagyon látszik az idő vasfoga a sminken keresztül is.
Nem a szépség kopik, hanem a fiatalság. Hiába áltatja magát bárki, hogy jobban néz ki, mint 20 évesen. Ez van, akinél tényleg így is van: elfogadja magát, tudja mi áll jól, élvezi a nőiességet. Szinte sugárzik.
20 évesen meg mondjuk fekete zsákruhában járt és utálta az alakját. :)
De ettől még fiatalabb nem lesz senki.
A pasik se, persze.
Ez az élet rendje.
A fent elmondottakon felül ezt leginkább 25-30 évesek mondják. Természetes hogy nekik az idősebbek már "öregek". És persze egy 15 évesnek is a 25 éves már öreg..
Szerintem a nők 35 éves kor körül vannak a csúcson. Addigra megtalálják a stílusukat, önbizalmuk lesz, tapasztalatuk, fizikailag akkor még erőfeszítés nélkül is nagyjából hibátlanok. A hibátlan itt nem azt jelenti, hogy olyan, mint egy 20 éves, akiben még érezhetők a kamaszos arányok. 45F
Talán túl sok Cosmos-t néztem, de ha belegondolunk, hogy az időt mi kreáltuk, mi találtuk ki a mértékegységeit, akkor a 30, 40, 50, stb csak egy illúzió.
Most belegondolok, hogy ha azt mondják nekem, egy 30 éves nő, akkor kit képzelek el. Mert elképzelhetem a környezetemben lévőket. Vagy elképzelhetem Anna Kendrick-et, Lea Michele-t, Emily Kinney-t. És mondhatom, hogy én is 30 leszek pár hónap múlva, de múlt héten még elkérték a személyimet.
Hallottatok biztos ti is olyat, hogy pl egy 25 évesnek azt mondta az orvos, hogy a vérképe alapján egy elhízott 45 éves.
Ugyanez van a külsővel is. Az idő múlik, de nem mindenki "romlik" annyira. Ha kint hagysz egy kosár almát vagy banánt, lesz olyan, ami azonnal bebarnul, van, ami kevésbé, van, ami nagyon ráncos lesz, van, ami pitébe vagy turmixba jó, és akár olyan is lehet, amit simán megeszel.
Nem tudom, miért hiszik ezt. A fentebb említett Emily Kinney. Megnézel róla egy képet, eldöntöd, hány éves. Ha megtudod, hogy 32, elkezdesz rajta hibákat keresni, hogy merre bújkál a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!