Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy átlag csávó költ egy csajra pl. ő fizet moziban, étteremben, vagy vesz ruhát, virágot, bonbont, alkoholt nem érzi a nő kellemetlenebbül magát h adnia kéne szexet cserébe?
Ha összejöttök, úgyis hamar észreveszi, hogy melletted nem lesz arany élete. Vagy elfogadja vagy nem, ha nem, akkor jobb is, hogy elválnak útjaitok. Ennyi, ne gondold ennyire túl!
Odafigyelés alatt azt értem, hogy mikor együtt vagy a pároddal, kedveskedsz neki, megleped őt apró dolgokkal, és ezek a dolgok nem is igazán tárgyak, hanem pici gesztusok, amikkel kimutatod, hogy szereted őt.
Nem igazán tudom eldönteni hogy komoly e a kérdés. Mert amennyiben igen úgy vagy gyerek vagy még vagy még életedben nem láttál élőben nőt.
Én 21 éves vagyok 30 éves a párom és nem fizet nekem több tízezres ruhákat meg tandíjat meg amiket itt összehordtál. Sőt egyáltalán nem ismerek olyat akinél ez így működne. Esetleg még azt tudom elképzelni hogy egy konkrét lányt akarsz... mit is akarsz? Megfektetni vagy valami komolyabbat?
Szerintem felejts el mindent amit eddig hittél és kezd elölről. Nincs azzal gond ha teára vagy kávéra hívják meg az embert de ezt ne azért tedd hogy így szobára menjen veled mert ez nem jó gondolatmenet. Ha pénzen akarsz nőt venni ahhoz sokkal többet kell költened. Ami a csajt illeti akit vázoltál ha fizettette a pasijaival a dolgait akkor messze nem a te pénztárcádnak való és ezt szerintem ő is nagyon jól tudja így eleve nem megy veled sehova. Ami a normál átlag nőt illeti azok nem fogják negatívan értékelni ha kávéra vagy moziba vannak meghívva hisz ez a rendje a dolognak nem az hogy egy karibszigeteki villába mentek az első randin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!