Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha szimpatikus vagyok neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szimpatikus vagyok neki akkor meg fogja érteni első randin hogy le vagyok égve és még egy kávéra since pénzem?

Figyelt kérdés

Neten megismertem egy csinos nőt ma este kávézni megyünk viszont semmi lóvé nincs nagy adósság van így kávéra sincs pénzem.

Ezért nagy bunkóság lenne megkérni hogy ő fizessen. Ha szeret megért?

2017. febr. 4. 07:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sem álszentkedek, nem, nem érteném meg, a sajátodat azért illene kifizetned.
2017. febr. 4. 09:37
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ha szeret, megért. Rengeteg nő öli a pénzét a lúzer pasija eltartásába. De első randin még senki se szeret.
2017. febr. 4. 09:46
 13/20 anonim ***** válasza:
2%
#4 :-D nalad a pont. Nem ertem miert pontoztak le. Felpontoztalak! :-DD
2017. febr. 4. 09:51
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne már, hogy nincs egy ötszázasod. Túrd végig a nadrágok, kabátok zsebét a szekrényben!
2017. febr. 4. 10:01
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem meg neked most nem a csajozásra kéne fókuszálnod, hanem az anyagi helyzeted rendbetételére.
2017. febr. 4. 10:25
 16/20 anonim ***** válasza:
63%
#15 alapvetően igazad van, de mi van, ha most találkozotta nagy ő-vel?
2017. febr. 4. 10:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem érteném meg, már bocs, pedig én aztán nagyon messze vagyok attól, hogy aranyásónak lehessen nevezni.

Egy kávé átlagos, nem proccos helyeken maximum 400 forint. Ha még az övét is fizetnéd, az sem egy óriási összeg; de ha külön-külön fizettek (manapság már ebben sincs kivetnivaló), akkor az a pár száz forint tényleg semmi. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaki annyira padlón legyen anyagilag, hogy erre ne jusson.

Amúgy meg első randin még senki sem szerelmes.

2017. febr. 4. 13:37
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én kifizetném a sajátomat, te pedig oldd meg, de ezek után nem lenne második randi.

Nem kell kávézni HIVNI (ami azt jelenti, te állod az ö részét is) mást, ha nem tudod kiperkálni az árát. Vagy akkor közöld vele még elötte, hogy te elhivattad magadat.

2017. febr. 4. 17:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Egy kérdés: első randi és már szeret? az hoooogy?
2017. febr. 4. 19:01
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az első randink volt a párommal, éppen nagyon komoly pénzzavarban voltam, mert jelentős késéssel kaptam meg a fizetésem. Emlékszem, egész nap, mint az őrült telefonálgattam a pénzügyre, próbáltam sürgetni a dolgot és percenként néztem a telefonom, hogy jött-e SMS az utalásról. És ahogy egyre reménytelenebbé vált, hogy aznap megkapom a pénzt, egyre biztosabb voltam abban, hogy nem fogok elmenni a randira, inkább elhalasztom.

Mindezt úgy, hogy én vagyok a nő! Nőként nem lett volna pofám pénz nélkül első randira menni!

Végül egy barátnőm mentett meg, aki adott kölcsön annyit, hogy legalább a saját fogyasztásomat biztosan ki tudjam fizetni, bárhova megyünk is.

(A fizum másnap megjött, a kölcsönt megadtam, a randi pedig jól sikerült, azóta már együtt élünk.)

2017. febr. 4. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!