Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig mehetünk el? [lent]
Figyelt kérdés
mindjárt 14 leszek. a barátom 17. másfél hónapja vagyunk együtt. meddig mehetünk el?
lefeküdni semmiképp nem akarok vele, mert ahhoz még fiatal vagyok. de azon kívül meddig mehetünk el?:)
még 2évig nem is nagyon akarok lefeküdni senkivel..
mert minek?
lehet belémkötni.:) de a véleményem nem fog megváltozni.
köszi a válaszokat:)
2010. máj. 6. 23:18
12/18 anonim válasza:
akkor a hotelig ne menjetek el
2010. máj. 6. 23:51
13/18 anonim válasza:
Idáig eljöhettek. Holnap ültetjük a paprikát elkéne egy-két szorgos kéz.
2010. máj. 6. 23:53
14/18 anonim válasza:
Bocsi, hogy kiábrándítalak, de a (jelenlegi) barátod nem fog megvárni vele, hogy 16 legyél.
2010. máj. 7. 01:27
15/18 anonim válasza:
szerintem a csók belefér, én a többivel várnék. nem vagy régimódi, sokat buliztam, pasiztam, mégis 17 voltam, mikor megtörtént az első és nem bántam meg, hogy ilyen "későn" a többiekhez képest. aztán bepótoltam mindent :) hidd el, nem maradsz le semmiről sem. inkább élvezd ki, hogy még 14 vagy. persze randizz a pasival, de vigyázz, mert hiába mondja, hogy szeret a legtöbb 17 éves pasi csak egy szűz nőt akar. nekem elhiheted... járj vele moziba, vacsizni, kirándulni, de ennyi. aztán ha veled marad még sokáig így is, hogy nem akarsz tőle semmi olyat, akkor akár 15-16 évesen mehet a dolog. bár még az is korai, a mai fiatalok nem tudnak várni. de 14 évesen még ne haragudj meg, de gyerek vagy. én még 18 évesen is annak éreztem magam, a sex nagyon másodrendű dolog volt az életemben. igazán csak 23 évesen kezdtem el élvezni. úgyhogy nyugodtan ráérsz még. tudom, hogy kíváncsi vagy meg minden, de hidd el, nem fogod megbánni, ha vársz vele. legalább megtudod, hogy a pasi mennyire képes rád várni.
2010. máj. 7. 11:15
16/18 anonim válasza:
a legtöbb 17 éves sexet akar a csajtól..de ne engedd magad! ha te nem vagy ilyen,akkor ha bepróbálkozik,mond el neki,hogy te még nem akarod.ha szeret meg fogja érteni.és a válasz a kérdésedre,szerintem randizzatok,smároljatok,simogassátok egymást,ölelkezzetek,harapdáljátok egymás nyakát xd...:D akármit,de ne add oda még neki a szüzességed,főként enyi idő után ne..
2010. máj. 7. 14:23
17/18 anonim válasza:
tegnap 22:58
Szar lehet neked, 17 évesen 4 óra alatt megteszek 30 km-t :P
2010. máj. 7. 15:05
18/18 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.még annak is aki nem veszi komolyan a kérést:)
igen.gyerekvagyokmég.és szeretnék is az maradni. nem akarok elsietni semmit. szerencsére ez a srác olyan aki megért(legalábbis eddig) úgyhogy nemhiszem h ezért balhézna vagy ilyenek. de köszi a válaszokat később is még jól jöhetnek.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!