Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 alatt mehetünk hotelbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 alatt mehetünk hotelbe?

Figyelt kérdés
Én és a barátom 15 évesek vagyunk már régóta együtt vagyunk viszont a szüleink nem engedik hogy találkozzunk,így kikéne vennünk egy hotel szobát. Adnak szobát 18 év alatt?
2011. júl. 22. 18:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hát egy 4-5 csillagosba biztos nem de motelbe vagy panziba már talán
2011. júl. 22. 18:30
 2/11 anonim ***** válasza:
panzio*
2011. júl. 22. 18:30
 3/11 anonim válasza:
adnak de törvénytelenül! előttem szóló is igazat mond.
2011. júl. 22. 18:33
 4/11 anonim ***** válasza:
De jó, hogy már rég elmúltam 18 :D
2011. júl. 22. 18:41
 5/11 anonim ***** válasza:

Azt amúgy tudjátok hogy nem csak úgy odaadják a szobát? Fizetni is kell érte elég sokat, de nem csak ez. Elkérik a személyi igazolványotokat és felírják az adataitokat. Meg többnyire hülye pi.csák vannak a recepción és körülötte, akik egyből kibeszélnek még mielőtt megkapnátok a kulcsokat. De ha meg igényes helyre mennétek ahol komoly emberek vannak az meg többszörösébe kerül. 6-10 ezer forintért ciki helyzetet kaptok csak és egy olyan pici szobát ahol megfordulni is alig tudtok majd. Úgyhogy ha ez lenne az első én biztosan nem így veszíteném el, elég sz.ar lenne visszagondolni rá!

Egyszóval nem éri meg!

2011. júl. 22. 18:52
 6/11 anonim ***** válasza:

sátor esetleg?

én úgy vesztettem el a barátnőmmel

nem kicsi egyszemélyesre kell gondolni

2011. júl. 22. 19:00
 7/11 A kérdező kommentje:
nem első alkalom lesz jó nekünk egy motel is nem kell se drága semmi ,csak hogy ilyen ilyen kisebb panziókban adnak e szobát 18 éves kor alatt. de köszi
2011. júl. 22. 19:25
 8/11 anonim ***** válasza:
sátor is jó, elmentek valahova sátorozni
2011. júl. 22. 19:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha Pesten kell, írjál.
2011. júl. 22. 19:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Pesten kéne
2011. júl. 23. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!