Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig mehetünk el? [lent]

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mehetünk el? [lent]

Figyelt kérdés

mindjárt 14 leszek. a barátom 17. másfél hónapja vagyunk együtt. meddig mehetünk el?

lefeküdni semmiképp nem akarok vele, mert ahhoz még fiatal vagyok. de azon kívül meddig mehetünk el?:)

előre is köszi:)

2010. máj. 6. 22:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%
a legkozelebbi italkimero egysegbe s meghivatod magad egy piara xD
2010. máj. 6. 22:52
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
felőlem akár Las Vegasig is elmehettek.
2010. máj. 6. 22:53
 3/18 A kérdező kommentje:

köszi a szellemes válaszokat;)

én Los Angelesre gondoltam de Las Vegas is megteszi..:D

komolyabb választ is elfogadok.

köszi:)

2010. máj. 6. 22:56
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
gyalog max 30 km tudtok megtenni egy nap
2010. máj. 6. 22:58
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

De hogy érted, hogy meddig mehettek el? Felesleges csak azért felizgatni, hogy utána álló farokkal mehessen haza.

Az orál meg ugyan úgy szexnek számít, tehát...

2010. máj. 6. 22:59
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
hát amennyit érzel, mi nem mondhhatjuk meg, valaki enged mindent 14 évesen, valaki semmit. most hiába mondjuk azt hogy orális sexig, ha neked kellemetlen, Te majd ott ugy is tudni fogod :)
2010. máj. 6. 23:00
 7/18 A kérdező kommentje:

nade most komolyan:)

dee kössz h mondod.:D

2010. máj. 6. 23:00
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
ja majdnem elfelejtettem legalabb egy ovszerautomataig menjetek el!! nem akarjuk itt olvasni 1 het mulva hogy vajon terhes vagyok??
2010. máj. 6. 23:01
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát kincsem ezt te tudod, hogy mit szeretnél. Azt tényleg ne csináld, hogy felizgatod, aztán nem segítesz rajta. Szerintem orál/kézi segítség mehet mind kettőtök részéről.
2010. máj. 6. 23:03
 10/18 anonim ***** válasza:
75%

Hát, csak addig, hogy este nyolcra azért hazaérjetek...

Szerintem "mindjárt 14 évesen" hanyagold a szex-témát minden szempontból még legalább két évig. Nekem gyanús ez a "lefeküdninem akarok vele". Dehogynem akarsz...

2010. máj. 6. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!