Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyek azok a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek azok a társkereső oldalak, melyekre nagyon sok 20-30 közötti hölgy regisztrált, és akik komolyan gondolják, tehát válaszolnak is (persze egy szép, normális hangvételű, bő levél küldése után)?

Figyelt kérdés

Nem olyan meglehetősen éretlen gondolkodásmódú lányokkal van tele, akik "csak" felregisztráltak, de senki levelére nem válaszolnak. Állítólag azok csinálják ezt, akik valójában egyáltalán nem akarnak párt keresni, "csak az egójukat fényezik" a sok idegentől kapott az adott lányt piedesztála helyező levélben foglaltak miatt. Aztán - ugye - ha megbizonyosodtak arról, hogy ők milyen fantasztikus nők...

...lelepnék.

NA ILYENEKRE nincs szükségem!

;)

2017. jan. 28. 12:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A társkereső nagy tanulsága: nem fogtok mindenkit megdugni.
2017. jan. 29. 20:18
 12/13 A kérdező kommentje:

Kilences, a drága jó édesanyátoknak szomorú szemű Úristenit! ^_^ Ezt NAGYON benézted kedvesem! ^_^ Egyetemi tananyag lenne belőled, hogy ember hogy tévedhet ekkorát! :D

Annyira látszik, hogy nem fogtál fel semmit abból amit írtam (vagy ennyire rátapintottam volna a lényegre, ha így kiadadtál? :D ).

Mikor fogjátok már végre megérteni, hogy Irónia nem az a hely, ahol az irónok élnek?

Pont ellenkezőleg (bármit is akart volna jelenteni, amit írtál)! Pontosan UGYANAZT a stílust adtam vissza (bár akinek nem volt inge, az nem is vette magára. :D ), amit _TI_ (már ha nő vagy...) nyomtok egy rahedli helyen a neten. Semivel sem voltam otrombább, sőt(!) a kiemelt (Titeket másolt) részeken kívül nem csak nem voltam gúnyos, hanem épp ellenkezőleg, teljesen normális stílusban (rákérdezvén egy esetleges megoldásra, ha már egyszer semmi nem jó) fogalmaztam meg egy néhány kérdést.

Nem volt ebben semmivel se rosszabb egyes nők fogalmazásától - ugyanakkor tárgyilagos (csak észre kellene venni) veletek ellentétben, maximálisan (és nyugodtan) az voltam!

Na, világbéke! ^_^

2017. jan. 29. 21:05
 13/13 A kérdező kommentje:

"A társkereső nagy tanulsága: nem fogtok mindenkit megdugni."

A társkereső nagy tanulsága: senkit nem fog senki megdugni. ;)

Peace tesó! :D

Ui.: nem mindenkinek csak a kuffantáson jár az esze! :D Neked ez biztos kiakasztó lehet! :D

2017. jan. 29. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!