Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magához köthette szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magához köthette szexuális perverzióval a barátomat az exnője?

Figyelt kérdés

Nemrég jöttünk össze, egyszer voltunk együtt szexuálisan, "sima" szex volt, amit én szeretek. Úgy láttam, hogy élvezte, de utána rögtön előhozakodott azzal, hogy ő a perverzebb, másabb együttlétet szereti... Konkrétan BDSM. Kérdeztem, hogy mióta van ez így, azt mondta az exnője vitte bele, ő pedig a függője, imádója lett. Én tudom mi ez, de hidegen hagy, sőt taszít és biztos vagyok benne, hogy nem is lehet rászoktatni... mert nagyon nem akarom! Viszont félek, hogy emiatt az élmény miatt újra és újra vissza fog járni az exéhez... Egy ilyen perverzió lehet ilyen erős hogy akár meg is csal érte?

27 éves meg az exe is, én 18.

2017. jan. 28. 08:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
A barátod nem szeretkezik, ő baszik! Dúrván! :D
2017. jan. 28. 11:05
 12/19 anonim ***** válasza:
Mi van utolsó, bejátszik a szürkeötven???? :-)
2017. jan. 28. 11:30
 13/19 anonim ***** válasza:
54%

Amit semmiképp ne csinálj ne menj bele olyanba amit te nem szeretnél! És ez nem csak az együttlétekre igaz!

Sajnos igen! A szex az exhez köthette mert tetszik neki, élvezi ezt a fajta dolgot amit gondolataim szerint igényel is.

2017. jan. 28. 12:12
 14/19 anonim ***** válasza:

mindjárt itt a sötét ötven, majd olvashatjuk anyálfolyatós, nedtocsogós hülyeséget a csajoktól..

bezzeg a való életben ha leszólítáná őket, egy stílusos úriember, még az tis elhajtanák..:D

kérdező:

erre én pl azt tenném, hogy elmondanám neki, figyi bennemaradt a bogár a fülembe, hogy te ennyire bdsm párti vagy. én nem szeretem ezt az irányt, és nem is akarom megszeretni. szóval szerintem nem passzolunk össze. ez így nem fog menni.

várd a reakciót stb stb.

mond h te nem akarsz harmadik lenni, hogy megvárod míg kiéli magát valahol aztán este meg téged babusgat.

úgyérzed nem passzoltok ennyi.

várd a szitut hogy reagál, mit mond, mit tesz. ha meggyőz, adj kis esélyt még, de ha felmerül a gyanu h máshova lógatja, egyből pattintsd!!!! azonnal...akkor már ne legyen visszasírás

2017. jan. 28. 12:13
 15/19 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Wow, lehet te vagy az exem új barátnője ( sok az egybeesés) Ha igen, tudd, velem nem jár össze:)

De válaszolva, ha téged semmilyen szinten nem vonz a dolog, korrekten tisztázni kell - ahogy a pasid is tette.

De előtte sztem, nézz utána a dolgoknak rendesen, nem jujjjperverz, azonnal kijelenteni. A bdsm egy nagyon - nagyon tág fogalomkör.

2017. jan. 28. 12:53
 16/19 anonim ***** válasza:
69%

Oké, hogy BDSM, de nem mindegy melyik része az ami a barátodat izgatja?!

Olyan szexet jelent, melybe a felek bevonják a dominanciát és az alárendeltséget. Lehet szó megkötözésről, fenyítésről (korbácsolás, elfenekelés stb). A lényege a teljes odaadás.

2017. jan. 28. 13:26
 17/19 tooHandsome ***** válasza:
29%
Mert amúgy mi bajod van egy kis BDSM-el de komolyan? Szerintem te nem vagy elég nyitott vagy komplexusos picit és elnyomsz magadban egy két érzelmet mert nem hiszem el, hogy valaki ennyire kiakadjon ezen, hogy te aztán semmi esetre sem adsz ennek a dolognak esélyt és soha nem próbálnád ki. Fogadjunk élveznéd
2017. jan. 28. 14:05
 18/19 anonim ***** válasza:
49%

Biztosan nem kezdenék olyannal, akivel ennyire mások az igények. Ez nem az a téma, amiben lehet kompromisszumot kötni.

Szintén úgy néz ki, függő vagyok. Próbáltam mással, máshogy, nem volt rossz, de fényévekre attól, amit egy olyan kapcsolat tud nyújtani, amiben kölcsönösen teljesen kielégülnek a vágyaink. Szerintem én visszamegyek az exemhez, annyira súlyos gondok nem voltak és nem hinném, hogy valaha találok olyat, akivel jobb lenne mint vele.

2017. jan. 28. 15:05
 19/19 perverzfob válasza:
43%

" Nekem a baratod helyeben egyedul a reakcioddal lenne problemam, mert az meg a korodhoz merten olyan kislanyos (ezzel semmi baj nincsen, egy teljesen atlagos tinilany reakcioja), es mar majdhogynem vartam a toporzekolast, hogy "fuj, nem ez perverz, undorito, fujcsi, atyaeg!". Ezzel sem igazan problemam lenne, csak valoszinuleg nem huznam sokaig, mert nore lenne szuksegem, aki igenis "perverz", otletes, huncut es benne van az ujitasokban. Nem pedig undorodva "perverziozik" le mindent."

Igen, neked az a nő, akivel perverz dolgokat tehetsz meg.Az inkább egy ribi, nem nő.

2017. jan. 28. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!