Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magához köthette szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magához köthette szexuális perverzióval a barátomat az exnője?

Figyelt kérdés

Nemrég jöttünk össze, egyszer voltunk együtt szexuálisan, "sima" szex volt, amit én szeretek. Úgy láttam, hogy élvezte, de utána rögtön előhozakodott azzal, hogy ő a perverzebb, másabb együttlétet szereti... Konkrétan BDSM. Kérdeztem, hogy mióta van ez így, azt mondta az exnője vitte bele, ő pedig a függője, imádója lett. Én tudom mi ez, de hidegen hagy, sőt taszít és biztos vagyok benne, hogy nem is lehet rászoktatni... mert nagyon nem akarom! Viszont félek, hogy emiatt az élmény miatt újra és újra vissza fog járni az exéhez... Egy ilyen perverzió lehet ilyen erős hogy akár meg is csal érte?

27 éves meg az exe is, én 18.

2017. jan. 28. 08:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
33%
Hát szerintem gyorsan hagyd el. Egy ilyen idiótával aki, ilyen perverziók rabja nem terveznék az biztos. Csak nehogy egyik nap arra ébredj, hogy kivagy kötözve az ágyhoz és egy ostorral csapkodja a p*nádat.
2017. jan. 28. 08:33
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
Eltérő szexuális igényeitek vannak.Ez nem valószínű, hogy hosszabb távon működőképes lesz.A párod már belekóstolt a másfajta szexualitásba, emiatt ez mindig izgatni fogja.Vagy kielégíted az igényeit, vagy még most váltasz.Nekem más okosabb nem jut eszembe, lehet másnak, igen.
2017. jan. 28. 08:34
 3/19 anonim ***** válasza:
53%

akkor hagyd!!!!!

mond neki h bocs de nem!

ne menj bele már most olyanba amit nem akarsz!!!!!

de amugy ez az arc is egy lúzer..első szex után egyből kioktatnia csajt, h nem volt rossz, de mikor húzzuk fel a szopóálarcot?!

akkor menjen vissza az exéhez ha az olyan jó!

te pedig keress egy normális srácot, de ne megint majd 30 évest...

Szóval: a szex a mozgatórugója egy kapcsolatnak. és ne menj bele olyanba amit nem akarsz, mert később egyre csak nyűg lesz az egész.

fájó lesz, de közöld vele, te nem vagy erre vevő. ha nem tetszik akkor nincs értelme tovább.

légy erős, és ne a körítést, a maszlagot, a könyörgést nézd, meg azt hogy néz rád, meg azt se hogy "jajj de szeretem" ÉS?!!!!!!!!!!

mindezek miatt még marha fiatal vagy ahhoz, hogy rád tukmálja az idióta perverzióit.

2017. jan. 28. 08:40
 4/19 A kérdező kommentje:
Semmiképp nem hagyom magam, lehet nem is igényelné, de félek, hogy emiatt fog visszajárni...
2017. jan. 28. 08:52
 5/19 anonim ***** válasza:
69%
A félelmed jogos.Az viszont sosem normális, ha valaki bármi miatt is visszajár az exéhez.Az, azt jelenti, nincs még túl rajta.Ha ezt látod a párodon, akkor felesleges az időt rá pocsékolni.
2017. jan. 28. 08:57
 6/19 anonim ***** válasza:
47%
Semmiképp ne hagyd, hogy kihasználjon egy ilyen beteg, perverz állat! Legyen tartásod! Az ánusz csak output, a kötelek meg a csipeszek pedig ruhaszárítónak valók, bűnöző meg nem vagy, hogy bilincsben dugjanak!
2017. jan. 28. 08:58
 7/19 anonim ***** válasza:
70%

Ne áltasd magad!

A pasidnak teljesen más igényei vannak a szexben. Ha ezt nem kapja meg, nem elégül ki. Nem biztos, hogy az exéhez fog visszajárni, ha tőled ezt nem kapja meg, de hogy más nőknél fogja keresni a kielégülést, az egészen biztos.

Azért hozta fel neked rögtön az első szex után, mert igenis erre van igénye, és nem fog lemondani a durvább szexről.

Azt nem hiszem, hogy az exe miatt lett ilyen, erre inkább veleszületett hajlam lehetett benne, amit egy összeillő partner csak felerősített, illetve megmutatta, hogy hogyan élheti ki.

Pont úgy, ahogy te nem fogsz mellette erre rászokni, mert már alapból taszít.

Olyan, mintha a pasidról kiderült volna, hogy meleg, te meg remélnéd, hogy meg tudod adni neki, amire szüksége van. Nem, nem tudod.

Sőt, határozottan nem is akarod. És ez így helyes!

De el kell fogadnod, hogy ebből a kapcsolatból nem lesz így semmi. Még vergődsz egy darabig, jobban beleesel, esetleg hagyod magad rábeszélni pár dologra, amit eltűrsz a kedvéért (de nem élvezed), és hónapokkal később lesz belőle szakítás, amikor még nehezebb.

Esetleg lemondasz te a saját élvezetedről, és átadod a tested a bdsm-nek. Elvégre pont akkora áldozat ez tőled, mint tőle a lemondás, csakhogy TE nem akarod ŐT elveszteni.

2017. jan. 28. 09:32
 8/19 anonim ***** válasza:
82%

Amikor úgy döntöttem, hogy teret adok annak a ténynek, hogy a szexualitásban szubmisszív vagyok, feljelentkeztem ilyen oldalra. Ugrottak rám a domok, mert ritka az új feljelentkező és az állandó tagok már szerintem elég jól ismerik egymást. Nos, mind, kivétel nélkül mind nős volt vagy kapcsolatban egy rendes kedves nővel,esetleg nyitott kapcsolatban, de többnyire a nejük tudta nélkül élték ki a vágyaikat. Egyetlen eggyel jöttem össze, aki kicsit átvert mert az elmondta, hogy elvált, azt nem tette hozzá, hogy kapcsolata azért van, én viszont totál függő lettem az első alkalom után és sokáig voltam a szubja. Aztán nem bírta tovább a lelkiismeretem, azóta inkább egyedül vagyok.

Ezek a férfiak azért is furák, mert kevesen vállalják fel tejesen önmagukat, legfeljebb még a nagyon fiatalok. De keresik azt a rendes, kedves, átverhető lányt akit majd feleségül vehetnek, mert valahol ők is tudják, hogy kizárólagosan szexuális perverzióra kapcsolatot építeni nem lehet, illetve nem akarják gyermekeik anyját feltétlenül torkon dugni és megkorbácsolni, valamint elég irreális elképzelni hogy ezt az életmódot vidáman lehet folytatni gyerekek mellett is.

Szóval az ilyen ha normál, átlagos lányt választ, előbb utóbb félre megy. Eljátssza a domot a szeretővel otthon pedig eljátssza a kiváló családapát. Permanens hazugságban él. Ez vár a pasidra is, ha veled marad. Szerintem mindkettőtöknek jobb ha elhagyod. Ezt a tapasztalat mondatja velem, de lehet hogy vannak kivételek.

2017. jan. 28. 09:51
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

Valoszinu ,igen.

A leirasaitok alapjan mar ertem,miert mondta a baratom,h mas nore nem tud nezni.

Kerdezo,szerintem a bdsm nagy resze nem faj. Olyan kis aprosagok,mint az alarc vagy kotozes,bilincs,stb.

Kerdezo,meg ugy tudod megoldani,h Te kotozod meg Te korbacsolod ,bilincseled ot. Neked ne fajjon,ugy nem gaz. De Neked kell eldonteni,h mi a fontos.

N

2017. jan. 28. 10:26
 10/19 anonim ***** válasza:
38%
Semmit ne csinalj, ami nem vonz - ezzel teljes mertekben egyetertek. Nekem a baratod helyeben egyedul a reakcioddal lenne problemam, mert az meg a korodhoz merten olyan kislanyos (ezzel semmi baj nincsen, egy teljesen atlagos tinilany reakcioja), es mar majdhogynem vartam a toporzekolast, hogy "fuj, nem ez perverz, undorito, fujcsi, atyaeg!". Ezzel sem igazan problemam lenne, csak valoszinuleg nem huznam sokaig, mert nore lenne szuksegem, aki igenis "perverz", otletes, huncut es benne van az ujitasokban. Nem pedig undorodva "perverziozik" le mindent.
2017. jan. 28. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!