Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A maszturbalas az bun? Katolikus vallas szerint
19:23-nak
Kifejtenéd bővebben?
Én augusztus vége óta nem csináltam, de eléggé rosszul vagyok miatta úgy lelkileg, mint fizikailag.
F.
Nem bűn,mivel levezeted az akkori feszültséget,és megvod magad a felelőtlen döntéstől.
19:24-es voltam
13:51 vagyok.
Mindenki mást mond még egyházon belül is, úgyhogy teljesen össze vagyok zavarodva.
Mondom pedig, Lélek szerint járjatok, és a testnek kívánságát véghez ne vigyétek. Mert a test a lélek ellen törekedik, a lélek pedig a test ellen; ezek pedig egymással ellenkeznek, hogy ne azokat cselekedjétek, a miket akartok.
Minden bűn, ami elszakít Istentől, és ezeket meg kell vallani, bánni. A maszturbálás a test kívánsága,elszakít Istentől, tehát bűn. Halálos, vagy nem halálos. mindegy. Meg kell vallani és el kell hagyni. Nem paptól hallottam. Eddigi vallási tapasztalatom ezt mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!