Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti randiznátok olyan lánnyal, akinek nem makulátlan a bőre?
Figyelt kérdés
Nem pattanásos bőrre gondolok, hanem elég tág pórusúra.
Mindennap megmosom az arcom, és ha megyek valahova igyekszem eltakarni alapozóval, púderrel ami halványít az összképen, de közelről azért látszik a bőrhibám.
A kozmetikus azt mondta ezzel nem sok mindent lehet kezdeni, genetikailag ilyen marad. Sosem lesz normális, egységesen szép bőröm.
Ez nálatok akadályozó tényező a párkeresésben? 25N
2017. jan. 22. 18:29
11/21 anonim válasza:
Egyebkent hasra borulon elotted fejedelmi magassagokig ero humorod elott Herold!
12/21 anonim válasza:
Amid nincs azt, hogy tudod eldobni? xD
13/21 anonim válasza:
És sem személyeskedni sem gúnyolódni nem kell. Ahogy nem kell leborulni sem a humorom előtt, de ilyen karót nyelt stílusban sem kell kioktatni senkit.
14/21 anonim válasza:
A photoshopos lanyokon kivul kinek makulatlan ?
17/21 anonim válasza:
Kép nélkül??? Fedd fel magad nekünk! Amúgy szerintem igen!
18/21 anonim válasza:
Igen. Olyannal viszont nem, akit ez ennyire zavar. Nem élnék olyan kapcsolatban, ahol a másik ezen stresszel és képtelen normálisan feloldódni. A mindennapos púderezés meg hasonló baromságok is zavarnának.
Az arcodról küldj egy képet a problémás bőrterületről.
19/21 anonim válasza:
Én se vagyok egy matyó-hímzés, de nem látnám semmi akadályát a randinak! Nem vagyunk egyformák, sőt...szeretem ha egy lányon van valami egyedi, nem pedig egy photoshoppolt cica. 29f
20/21 anonim válasza:
Nem zavarna egyáltalán,előző kapcsolatomnál is hasonló problémák voltak,észre sem vettem,mert számomra gyönyörű volt annak ellenére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!