Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti melyik pasival randiznátok inkább TEST alapján? (kép)
A képeken csak a testet kell nézni.
1,
2,
Meg is indokolhatjátok miért. Magasság súly kb ugyan annyi mindkettőnél.
Nem tök egyforma mindegyik?
Túl izmosak az én ízlésemnek.
Ezek szteroidos állatok.
Normális izomzatú pasikat is linkelhettél volna...
Jake Gyllenhall-al randiznek az tuti!! :)
Amugy nekem az elso test tetszik a legjobban.
De mar a kerdes feltevese is elarulja, hogy nem ismered a noket. (nokon nem a 25 ev alatti eretlen holgykezdemenyeket ertem-bocsi, tisztelet a kivetelnek)
Egy igazi no nem a test alkat alapjan valaszt, ezt a ferfiak teszik.
En szemelyesen meg a szemet nezem az illetonek, lehet barmilyen jol kidolgozott teste, de ha a szeme uressegrol arulkodik, akkor nem fog tetszeni. Elismerem a munkat amit belefektetett, hogy ugy nezzen ki, de en inkabb az intelligenciara es a szabad szellemre bukom.
Furcsa, hogy nektek már ez a nagyon kigyúrt kategória :) Szerintem az első pl tök átlagos.
Meg szerintem a testalkat/felépítés is teljesen más mindkettőnél, az első akit linkeltem igazi boxoló, Gyllenhaal pedig mint tudjuk színész csak.
Nekem ez mar tokeletes, ennel tobb izom nem kell
Az elozo vagyok, ez is tokeletesen megfelel, mert aranyos a feje a pasinak, olyan huncut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!