Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti melyik pasival randiznátok inkább TEST alapján? (kép)
A képeken csak a testet kell nézni.
1,
2,
Meg is indokolhatjátok miért. Magasság súly kb ugyan annyi mindkettőnél.
7-es vagyok: Amúgy az első 3 linken ugyanaz a pasi van? Mert eskü a középső képen a pasi arcra helyesnek tűnik, de az első linken lévő pasi aki szemből van már kevésbé tetszik, a vérest meg inkább nem nyitnám meg újra. Csak amit írtál közben hogy ő egy bokszoló ez alapján az jön le hogy ugyanaz a csávó :D Létszi erről világosít fel, mert tényleg megakadtam hogy ugyanaz-e a pasi vagy sem :)
Amúgy én inkább ezt mondanám átlagosnak, ez ilyen se nem kövér, se nem izmos:
gyllenhaal kicsit szálkásabb, de ennyi.
test alapján mindkettő bejön, az igazi boxoló is, túl szálkás testet amúgy se lehet nagyon sokáig fenntartani. egyébként nem gondolnám átlagnak, szerintem annál picit jobb mindkettő.
Számomra tök ugyanúgy néznek ki, a másodiknak kicsit kockásabb a hasa :DDD
Mindkettő túlságosan kigyúrt, ha CSAK a testet nézzük, akkor egyikkel se randiznék.
17-es inkább magad miatt kezdj el edzeni ne a lányok véleményére alapozz. És vedd számításba hogy Jake (2-ik képek) a legjobb formáját hozta eddig ebben a filmben, nagyon száraz volt, próbálták minél keményebbnek feltüntetni gondolom én.
Azt pedig ne gondolt hogy a lányoknak rossz szeme van hozzá, Golovkin (1 képek) csak elsőre tűnik átlagos testalkatúnak:
Egyáltalán nem átlagos testek ezek. Persze Jake csak jól néz ki, Golovkin viszont egy fenomén aki mögött 28 év edzés áll. Szóval szerintem kezdjél csak el szorgoskodni januártól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!