Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szemében ez már nagy mell ami így látszik pólóban?
Elte déli tömb <3 pont holnap lesz ott vizsgám.
Eléggé nagy amúgy :D
Találtál hármat, gratulálok, jár a keksz! Bizonyára felmegyek még egy-két fórumra, guglizok egy keveset, és találok még néhányat hozzá én is, és megállapíthatjuk, hogy a nők többsége mellre hízik! Sőt én is ismerek egy nőt, aki normál testsúlyhoz F-essel rendelkezik. Bár ő már 40 éves, és a köldöke alá ér szerencsétlennek.
Az átlag akkor sem ez, bármennyire is erőlködtök. Sétálj egyet az utcán, és számold, hány vékony nőnél látsz ilyet. A két kezednél több biztos nem kell a számoláshoz pár órás séta esetén sem. Arról nem is beszélve, hogy hánynál van szilikon helyett saját izomlebeny és hasonlók... (A fenék esetén a fitneszlibáknál van hagyománya természetes szövettel feltöltött farpofáknak, mellnél pláne.)
Annyira szeretnétek azt hinni, hogy a szilikonos méret jár automatikusan a nőkhöz, hogy az agyatokat se használjátok. Ezzel nem lenne baj, csak tele a világ szerencsétlen, rossz önértékelésű nőkkel, akik emiatt szégyenlik vagy gyűlölik magukat. Szánalom.
Köszönöm szépen, én használom az agyam, és láttam olyasmi mellű hölgyeket, mint akiket az előttem szóló linkelt, de én már azoknál kisebbre is azt mondom egy vékony nőn, hogy nagy. De amúgy ha az összhatás tetszik, akkor felőlem lehet lapos is, nem érdekel.
És szerintem az az agyatlanság, ha vki degradálóan beszél azokról, akik edzenek és ezért jó, feszes, kerek fenekük van. Bárki megteheti, hogy jó alakja van, csupán edzeni kell és a sok mocsok összezabálása helyett tudatosan, egészségesen étkezni.
Ha valaki azért gyűlöli magát, mert más képes erre, ő meg nem, ezért löttyedt, narancsbőrös, pont leszrom. Ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!