Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randizgatok egy fiúval,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randizgatok egy fiúval, meddig etikus összejárni az exbarátommal szexelni?

Figyelt kérdés
2017. jan. 19. 16:51
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
Miért írsz le ilyen felesleges dolgokat? Ez hobbi, mint a szalvétagyűjtés?
2017. jan. 19. 19:29
 42/51 anonim ***** válasza:
11%
Azert a 30-as no se semmi aki abban leli oromet hogy tiniket olt :)
2017. jan. 19. 20:02
 43/51 A kérdező kommentje:
Oltani csak azt lehet, aki utána kellemetlenül érzi magát. Én szimplán kimosolyogtam.
2017. jan. 19. 20:05
 44/51 anonim ***** válasza:
74%

Nem oltottam senkit.

Elnézést nem tudtam, hogy csak az egyetértő kommenteket akceptáljátok. A többi bizonyosan megkeseredett fotelforradalmár :D

2017. jan. 19. 20:08
 45/51 A kérdező kommentje:
Minden hozzászólás értelmetlen, ami nem konkrétan a kérdésre válaszol. A minősítés itt a kutyát nem érdekli. :)
2017. jan. 19. 20:09
 46/51 anonim ***** válasza:
Szerintem tanácsot is írtam. Mármint, hogy mit csinálj. Mik a lehetséges opciók a jelen helyzetben. Az "etikus" passzusra reflektáltam. :)
2017. jan. 19. 20:12
 47/51 A kérdező kommentje:

Arra vonatkozó tanácsot nem kértem, hogy mit tegyek az új sráccal, az pedig csak az alacsony szintedet jellemzi, hogy leírod, hogy szerinted csak üríteni való vagyok.

Itt be is fejeztem, nem érdemeltek több karaktert tőlem, a megoldás pedig megvan.

2017. jan. 19. 20:15
 48/51 anonim ***** válasza:
Akkor nyugodtan törölheted is a kérdést. :)
2017. jan. 19. 20:18
 49/51 anonim ***** válasza:
72%

Bocs a kifejezésért, de jó nagy ótvar ri*anc lehetsz!! :/

Vagy új kapcsolat, és azért ex, mert véget ért a kapcsolatod, vagy maradsz az ex összejártok dugni, de akkor nem randizol mással. Szerintem. F.

2017. jan. 19. 20:46
 50/51 anonim ***** válasza:
11%

Egyedül én válaszoltam a kérdésre és hogy le lettem pontozva.Pedig a ti válaszotok a nem hasznos, ha nem tetszik a kérdés, tovább lehet menni. Senkit nem fog meghatni, hogy ribizlinek gondoltok.Nem is értem mit vártok.Ha eddig így jó volt a kérdezőnek, ahogy nekem is, szerintetek ilyen hozzászólások miatt lesz változás? Senkit nem érdekel. És amíg nem vagyok kapcsolatban, addig szabad vagyok, tehát azt teszek, amit akarok.

Honnan tudjátok, nem pont velem randiztok-e majd egyszer?:)

2017. jan. 19. 22:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!