Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randizgatok egy fiúval, meddig etikus összejárni az exbarátommal szexelni?
Figyelt kérdés
2017. jan. 19. 16:51
11/51 anonim válasza:
"O is beszelget mas lanyokkal" :) :)
No gondold at, randizol egy fiuval, megcsokol, bejon Neked, aztan kiderul hogy az exet .....-a. Es most tedd fel ujra a kerdesed.
13/51 anonim válasza:
Mekkora ribizli vagy :D
Akkor meg minek randizgatsz másik emberrel? Nem valami erkölcsös
14/51 A kérdező kommentje:
Én mást csinálok. Lehet ő is. ;) De mivel nincs tapasztalatom a témában, azért is tettem fel a kérdést, hogy más hogy látja. Egyébként fontos annyira az, akivel randizom, hogy dobom érte teljesen az exemet.
2017. jan. 19. 17:36
15/51 anonim válasza:
Ne aggödj, így egy normális srácnak sem fogsz komolyra kelleni, hogy közben az exed kúrogat
16/51 anonim válasza:
Nőként szégyellem magam helyetted...
17/51 anonim válasza:
Azt latjuk :'D. Forditott esetben mar jonne is a hiszti kerdes, hogy "nagyon megkedveltem egy sracot, randiztunk, csokoloztunk, majd a bunkorol kiderult, hogy meg mindig az exet dugja. Es csak annyit mondott magyarazatkent, hogy ez stressz/frusztracio oldas, nem erti miert vagyok kiakadva. Budos paraszt!" :"DDDD. Kerdezo, kit akarsz hulyiteni? Magadat? A sracot? Az a kapcsolat ahol dugnak a felek, meg nem ert veget, hiaba magyarazkodsz.
18/51 A kérdező kommentje:
77%-os, nagyon tüske neked a téma.
2017. jan. 19. 17:41
20/51 anonim válasza:
Mondd el az új srácnak, kíváncsi vagyok a reakciójára :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!