Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom úgy, hogy a mai 20-29 éves nők éretlenek, értelmi szinten is levannak maradva vagy esetleg több pöcörőt fogtak már, mint kilincsit és érdemesebb inkább érett 30-as, komolyabb nővel kezdeni még akkor is, ha 20-as éveidben jársz?
Egyreszt alap, hogy nem allok le komoly kapcsolatra egy huszieneves sraccal, mert mas stadiumat eljuk az eletnek es a generacios szakadek mindig ki fog utkozni. Mas celok, mas jelen es mas jovo.
Masreszt az, hogy egy no harmincon feluli semmire nem garancia. Szuper melom van, kocsim, hazam es ferjem (gyereket nem akarok) de mindemellett egy kecske is erettebb nalam, plusz reneszansz ember leven megvannak a fellangolasaim.
Mi szamit komolynak? Vannak celjaim, terveim, hobbijaim de ugyanugy imadom a rajzfilmeket mint gyerekkent, ugyanugy nagykanallal eszem az eletet es utazok mindenfele, ugyanugy hiszek a csodakban, es sorolhatnam.
Ez szemelyiseg kerese. Biztos van olyan huszoneves lany aki erettebb a koranal es halal jol elvan a haz gyerek ferj huseg orokkon orokke komboban, ez abszolut nem kor kerdese. Masreszt egy huszoneves pasi, szellemileg nem partner mondom ezt ugy, hogy ismerek par relative normalis huszonevest.
Masreszt osszejossz egy korombeli novel (nehany baratnom szereti a fiatalabb sracokat) de mi lesz harom ev mulva amikor te gyereket akarsz de o nem? Mi van akkor ha neki mar van haza, es neked meg harom ev mulva sincs? Leginkabb az, hogy frusztralt leszel, kevesnek erzed magad es meg gyereket is szeretnel ennelfogva tovabballasz ami egy korombeli nonek nem perspektiva hosszutavra.
Sorolhatnam ezeket a dologokat napestig, de a lenyeg az h nem lehet leirni es felertekelni egy adott korosztalyt pusztan kor alapjsn, se pro se kontra.
én is ezt tapasztalom ,tapasztaltam 20-30 évesen,sajnos!
Éretlenek,felelőtlenek,komolytalanok.
Sose a szép fiú,férfi kellett nekem!és nem is a gazdag!
próbálok átlagot keresni nos reménytelenül! Sajnos! 30N
Sajnos szerencsén múlik a társ találása.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!