Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet csók az első randin?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet csók az első randin? Vagy érdemesebb a későbbi találkozókra hagyni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 08:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%

Akkor mit csináltok a másodikon? :)

Nem, elsőn nem szokás...

2012. dec. 24. 08:15
 2/11 anonim ***** válasza:
3%
Ha az első randin nem hagyja magát lesmárolni a lány, akkor nem is tetszel neki.
2012. dec. 24. 08:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Én hagynám magam az első randin - legalább is ennél a férfinél ha végre elhívna magával (mert már jó ideje ismerem! csak azért). Pegid elég zárkózott, megfontolt vagyok.
2012. dec. 24. 08:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Mi csókolóztunk már az első randin :)

Szerintem szituáció dönti el úgyis, ha olyan a hangulat, van csók, ha nem, majd a következőn (jobb esetben).

Ha nagyon meg akarod csókolni, és látod a szemén, hogy ő is várja, minek húznátok az időt? :)

24/N

2012. dec. 24. 10:02
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Csók az nem de sajtostészta annál inkább disznóhússal és csokifagyival.
2012. dec. 24. 10:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én hagytam volna, de a barátom nem csókolt meg. És utána azt mondta, amikor bevallottam utólag, hogy már az első randi óta erre várok, hogy ha megtettem volna, akkor rám szólt volna, hogy lassítsak.

Esküszöm azóta is kellemetlenül érzem magam :D

2012. dec. 25. 00:10
 7/11 anonim ***** válasza:
De ha nincs csók, akkor honnan tudjátok egyáltalán, h ez randi v csak baráti találkozó?
2012. dec. 25. 08:32
 8/11 anonim ***** válasza:
22%

Egy normális ember nem megy el egy másik neművel csak úgy kajálni és/vagy iszogatni. Nem illendő flörtölni. Mindenki azért megy el, hogy megismerje. Amíg meg nem ismered, miért csókolnád (kivéve ha a "randi" előtt már ismerted). Amúgy a kezét is meg lehet fogni.

Nem kell egyből mindent.

Ha egyből minden van, akkor mi lesz ha az 3. "randi" után mikor kicsit megismerted, mégse tetszene.

Előbb ismerd meg, utána szeresd meg, ill. szeressétek meg egymást.

persze ha közös a baráti kör és már ismered egy ideje és úgy mentek "randira", akkor már más a helyzet. Olyankor el tudom képzelni az első "randin" a csókot. :))

2012. dec. 25. 09:03
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha nem ismerem akkor is el tudom dönteni, hogy megcsókolom-e. Ha nem tetszik a 3. randi után sem, akkor meg pápá, bár akkor már elsőre sem tetszett volna, tehát nem csókoltam volna meg.

Ha meg tetszik, akkor megint megcsókolom :)

2012. dec. 25. 12:36
 10/11 anonim ***** válasza:
45%

De hogy tetszenek-e a belső tulajdonságai azt nem tudod még az első randin! (kivéve ha korábban mondjuk baráti társaságban ismerted)

Tehát nem tetszhet, max. a külseje. Akkor meg nem is szereted, csak a külsejét és az alapján, a testi vonzalom alapján csókolod csak meg.

A pl. harmadik randin már valamennyire megismered és jobban látod, hogy tetszik-e (BELÜLRŐL Ő MAGA). Sőt még akkor se biztos, mert az elején szinte mindenki a szépet adja.

Csodálkozom is mikor sokan kiakadnak 3-4 hó után, hogy úr isten már nem olyan mint volt! Hát persze! Ez tök logikus! Semmi fura nincs benne.

2012. dec. 25. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!