Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz első pár randin finoman rákérdezni nőként ezekre?
Alapvetően komoly kapcsolatot keresek, szexbarátság/alkalmi egyszerűen nekem nem játszik. Tudom, hogy manapság sok kapcsolat alkalmi szexből növi ki magát, de képtelen vagyok odaadni magam valamilyen szintű érzelmi biztonság és "szerelemkezdemény" nélkül.
Van pár dolog, ami nélkülözhetetlen viszont, és nem tud ezek nélkül hosszú távon működni egy kapcsolat nekem, ismerem magam ennyire. Ezek a következőek:
1. hasonló hozzáállás pl gyerektémához, férfi-nő egyenlőséghez
2. hasonló szexuális étvágy hosszú távon (persze sok minden befolyásolja, de mindenki tudja magáról, hogy ő nagyjából milyen igényű)
3. megcsaláshoz való hozzáállás
Ezen kívül még persze van sok más dolog, de ha ezek pl nem passzolnak, egyszerűen nem lesz jó vége, ez borítékolható. Nyilván változik az ember, de gyökeresen egy felnőtt nem tud szerintem.
Tehát mennyire fura első pár randin ezekre rákérdezni? Ti mit szólnátok? Nem szeretném senki idejét pazarolni, és felesleges szívfájdalmaktól és szeretnék mindenkit megkímélni. (több kapcsolatom csúszott már el ezek egyikén, és iszonyat kaki volt a szakítás)
Köszi mindenkinek a választ! :)
22/l
Én bírom az ilyet. Nincs felesleges tökölődés, csak a lényeg. Sokkal jobb, mintha kínjában a plafon zöldeskék árnyalatát hozná fel témának (megtörtént eset :D).
20/f
Szerintem ezek teljesen korrekt kérdések, sőt, nagyon előrelátónak tartom azt a lányt, aki ezt megkérdezné, csak van egy kis baj. Az elsőt fogod max hitelesen visszakapni.
A másodikban akárhogy is tetszik, te is közrejátszol, hogy neked mekkora az igényed, vagy senki nem tudja, hogy 3 év múlva mennyire fogtok lángolni, mennyire maradtok vonzóak. Lehet most azt mondani, hogy heti 3-4, de ha meg annyira kíván, hogy minden nap kétszer felrakna a konyhaasztalra, csak más még ezt nem váltotta ki belőle, akkor mondhatni nem mondott igazad, de ő se tudott róla. :D
A harmadiknál meg senki nem fogja bevallani, hogy "hát nálam azért valamikor vannak kilengések, de ha te mész félre, pórul jársz", szóval érted, itt csak tippelhetsz, hogy most komolyan gondolta, hogy nem fog megcsalni, vagy kamuzott.
Ui: Két dolgot nagyon gáz megkérdezni egy férfitől: hány nője volt, és mekkora a farka. Ilyet ne :D 23/F
én voltam félreérthető, ezer bocs :)
alapvetően van olyan, aki nem "engedi" el bulizni a barátnőjét, mert neki már az is megcsalás, ha mással táncol a barátnője, meg olyan is, akinek szexchatalés, vagy részegen egy "ártatlan kis csók" simán belefér.
Értelek. :) Akkor ezt így vezesd majd fel, mármint, hogy ezekre gondolsz, nehogy beskatulyázzanak.
Egyébként gyors válasz, a sima tánc nem, mondjuk ha teljes tapizással jár, az már zavar. A szexchat, meg a részeg csók lazán megcsalás, legalábbis nálam :D
Jellemzően mi férfiak (de szerintem ez a nőkre is igaz) nem szeretjük a vallatás jellegű ismerkedéseket, ahol a másik félnek van egy pipálós listája, amin mindenképpen végig akar menni, attól kezdve, hogy milyen színű kerítést tervezek a közös házunkra egészen addig, hogy a családban milyen genetikai betegségek fordultak elő, hogy a gyerekünknek ne legyen majd ilyesmije...
Viszont van egy szuper titkos módszer arra, hogy ezek a dolgok kiderüljenek!!!
Kicsit idősebb vagyok, így 35 felett az én korosztályomban az még alap, de úgy látszik manapság ez már a shaolin kungfuval azonos szinten lévő ősi, titkos tudás.
BESZÉLGETNI KELL!
Az ismerkedés alatt, és a kapcsolat elején sokat kell minden témáról beszélni, faggatni sem kell, jönnek maguktól a dolgok, hogy mit szeret, mit nem, elmesél sztorikat, amikre ha figyelsz, akkor szintén sok minden kiderül... Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!