Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizom egy nagyon helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizom egy nagyon helyes pasival, mit vegyek fel? Hova menjünk?

Figyelt kérdés
szóval hova menjünk?és mitvegyek fel? nemvagyok se vékony se kövér..van egy kis combom de nem vészes,szerintetek mitvegyek fel?
2010. máj. 5. 11:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azért, ha lesz kedved majd tarts egy kis beszámolót nekünk:P:D...persze nem muszáj:D
2010. máj. 5. 17:49
 12/17 A kérdező kommentje:
rendbentartok:D addig eszek egykis nyugtató chipset xDD
2010. máj. 5. 18:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem miniszoknyát,most tényleg,mi pasink imádjuk és tutira örülne neki,legalábbis én nagyon.Farmer az olyan közönséges nincs benne semmi szexi,semmi vonzási elem.

22F

2010. máj. 8. 09:22
 14/17 anonim ***** válasza:
de ha nagy a combja akor jó a falmer
2010. máj. 8. 09:25
 15/17 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy olyan ruhát vegyél fel, hogy önmagadmaradj, hiszen azért kedvel, aki vagy. Ne akarj cicababa lenni, lehet csalódna.
2010. máj. 8. 09:27
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem nagy a combom:D xDD

csak nem olyan vékony.

Szerintem marad a farmer,fehér rövidujjúval meg rózsaszín kardigánnal:)

2010. máj. 8. 09:29
 17/17 anonim ***** válasza:
figyelj attól függ minden mit akarsz, jártok e már és hová mentek. Komolyan beszéljétek megy előtte mi lesz a program, nem csak azért mert ahhoz kell öltözni, hanem mert nem jó, ha ott kell kitalálni és még semmmi ötletetek nincsen, aztán tiszta unalom az egész. Egyébként hacsak nem egy könnyű kis kalandot akarsz, én semmiképp se öltöznék ki túl kirívóan az első randira. Ugyanúgy öltözz, fesd ki magad, csináld a hajad, mintahogy egyébként is szoktad, nem kell , hogy másnak tűnj, mint amilyen vagy.
2010. máj. 8. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!