Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizom egy nagyon helyes pasival, mit vegyek fel? Hova menjünk?
Figyelt kérdés
szóval hova menjünk?és mitvegyek fel? nemvagyok se vékony se kövér..van egy kis combom de nem vészes,szerintetek mitvegyek fel?2010. máj. 5. 11:07
1/17 anonim válasza:
Mindenképpen valami ruházati cikket.
2/17 anonim válasza:
szerintem egy farmer és egy szexi,kivágott felső
szerintem menjetek el fagyizni és sétáljatok, beszélgessetek
3/17 nielindi válasza:
mindegy, h mi lesz rajtad. ne melegitöben menj, az elég gáz.
de ha mozi, kocsma, kávézó akkor sima utcai ruha. elsö randinak meg ne operába menjetek kisestélyiben.
4/17 A kérdező kommentje:
ruhanemű mindenféleképpen:))
famert szeretnék,de inkább hosszút,nemnagyon kedvelem a rövidnacikat:/ pedig állítólag meleg lesz hétvégén
2010. máj. 5. 11:11
5/17 A kérdező kommentje:
nem terveztük hogy operába mennénk:))
2010. máj. 5. 11:12
6/17 anonim válasza:
Találja ki ő, gondolom nem te hívtad el a randira.
7/17 anonim válasza:
Döntsd el te, hogy mit veszel fel. majd ő eldönti, hogy hova visz, csaknem papuccsal randizol?
8/17 A kérdező kommentje:
nempapucs:D
majd kitalálja:D
amúgy csak azért kérdeztem mert nemtudom mitvegyek fel:/ szerintetek ez jó lenne?
farmer,fehér rövidujjú(mintás),és rá legyen rózsaszín kardigán vagy van ilyen katonai mintás vékony dzsekifélém:/ ilyen anyagszerű xDD áá nemtudom elmagyarázni...:D szóval melyiket?:D
2010. máj. 5. 12:36
9/17 anonim válasza:
farmer,fehér rövidujjú(mintás),és rá legyen rózsaszín kardigán>>> Nekem ez nagyon bejönne (Y) :P
10/17 A kérdező kommentje:
akkorazlesz^^:)
2010. máj. 5. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!