Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mit szólnátok, ha egy lány arra a kérdésre egy társkeresőn, hogy szexelnél e vele, azt mondaná, oké, de akkor segíts nekem, fizess érte?
#21 - vannak ám férfi prostik is. És nem csak homo, hanem hetero vonalon is. Na mondjuk nem tudom mennyire éri meg anyagilag.
És ezt mondhatom a Kérdezőnek is: nincs olyan óriási eltérés. Akik máshol keresi a boldogságot, azoknak meg csak a személyes preferenciáiktól függ, hogy fizetnek érte vagy sem.
Kérdező! Csak kíváncsiságból: mennyi idős vagy?
Ez az egész persze csak elméleti dolog, én sose tennék ilyet ;)
Amúgy elég idős vagyok már ahhoz, hogy kellőképp csalódjak az életben, nem vagyok már 20 éves.
Természetesen nyilvánvaló volt, hogy elméleti kérdés. ;)
De ha egy vonzó, mondjuk 26 körüli nő rákérdez, hogy szexet akar-e a srác/férfi aki vele beszélget... Szerinted erre hányan mondanának nemet? :D
Onnan azért még egy nagyobbacska lépcső, hogy kifizessen érte mondjuk 1 órára 12 ezer forintot.
"Azt, hogy Ön micsoda, már megbeszéltük. Már csak az áron vitatkozunk..."
Megvan?
"Egy férfit annyira nem vágnak át a nők, hogy csak szexet akarnak, közben meg ott a férj vagy élettárs."
Nem, ha egy nő vág át egy férfit, az mondjuk kerülhet a fele vagyonba, vagy pl. sok éven át fizetendő gyerektartásba. Ezekhez mit szólsz?
"vannak ám férfi prostik is. És nem csak homo, hanem hetero vonalon is."
Igen, ahogy vannak női mozdonyvezetők is. Ugyanakkor nem hinném, hogy sok férfiban felmerülne ez megoldásként, amikor anyagi nehézségeik vannak. Vagy tévednék?
#28 - és mire is szeretnél rávilágítani? Vagy miért lényeges, hogy egy férfi mit tenne?
Mert amikor én voltam megszorulva, akkor nem azzal foglalkoztam, hogy mit csinálnék ha csaj lennék vagy ha lenne nagyobb műhelyem vagy több felszerelésem vagy beszélnék mondjuk kínaiul. Hanem konkrétan tettem érte, hogy ki tudjam fizetni az eü. biztosításomat meg a többit és maradjon is pénzem - úgy, ahogy a saját adottságaim meg lehetőségeim engedték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!