Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn rengeteg lány miért tud élni egyik kedvenc szenvedélyének, a ködösítésnek, hazudozásnak, áltatásnak?
Pl. egy ilyen üzenetnek jobban örülnél?
"Szia Béla! Nem vagy az esetem, de gondoltam adok egy esélyt, de kiderült, hogy unalmas/buta/beképzelt is vagy."
Őszinte. De valamiért, ha egy nő igazat mond, akkor is el lesz hordva mindennek, szóval az ő szempontjukból mindegy, hogy miért lesznek "gonosz r*bancok".
Az a probléma veled, hogy túl sokat foglalkozol olyanokkal akik nem foglalkoznak veled...
Miért érdekel miért nem írnak vissza? Ki nem szarja le? De most komolyan....mit foglalkozol velük? Foglalkozz azokkal akik nem tűnnek el idővel.
Tudom miről beszélek mert én is társkeresőztem. (Ott ismertem meg a férjemet). És elhiheted hogy nem 2 percbe telt. (Hat hónapba).
Nálam is előtte voltak páran akik idővel eltűntek, pedig látszatra jól eldumáltunk. Egyszerűen nem foglalkoztam velük és kész....
Ennyi.
Amúgy meg 2-3 hétnél tovább ne húzd a találkákat. Ha kifogást keres rá, akkor lépj tovább. Ne foglalkozz vele mert az is gyanús. pl a férjemmel mi 18 nap után találkoztunk. Ez pont jó /elég idő volt ahhoz hogy kiderüljön érdemes e randira menni. Mármint eléggé megismertük egymást ahhoz, hogy tudjuk: személyesen is érdekel a másik. De felesleges tovább húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!