Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mit szólnátok, ha egy lány arra a kérdésre egy társkeresőn, hogy szexelnél e vele, azt mondaná, oké, de akkor segíts nekem, fizess érte?
Próbálja eladni pár cuccát, aranyait beadja zaciba. Plusz még kell valamennyi. Persze ha mindenkivel lefeküdne, hamar összejönne a pénz, de olyannal nincs gusztusa, aki egyáltalán nem tetszik neki.
Sok társkeresőn sokan előbb utóbb rákérdeznek pl. hogy ha találkozunk, ott aludhat e nálam. Ami egyértelmű célzás.
Meg hát, 50k-t akár 3-4 óra alatt is, még idehaza is...
Ami viszont a másik oldala, hogy a társkeresős találatokhoz kell feltenni fotót. Arccal. És nehezen hihető, hogy majd nem fogja az illető elárulni a cimboráinak, hogy társkeresőről találkozott a csajjal, aztán egyből sikerre vitte az udvarlást.
Aztán hirtelen lesznek üzenetei a társkereső hölgynek frissen regisztráltaktól.
Múltkor volt egy hasonló kérdés, ott is a "szex pénzért" volt az alapvető téma. Ott is azt próbáltam mondani, hogy lehet, lehet, de nem biztos hogy a legjobb megoldás is, még ha a legkönnyebb is.
Tudom, 50e forintért nekem is kb. 40 órát kell a munkahelyemen töltenem - a fennmaradó időben nagyon nehéz lenne még ugyanennyit megkeresni különösebb befektetés nélkül, így nagyon csábító lehet az ötlet.
Gyenge magyarázat! Ha mindenki prosti lenne akit megszorult anyagilag, ha elhagyják, ha csalódott, ha szakítottak vele akkor már senki sem élne normális életet kis hazánkban!
Ha összejött a pénz akkor leállsz? Ez az ami nem szokott sikerülni!
Nem kell áltatni magad, amire készülsz, az sima egyszerű prostitúció, ala qrválkodás. Nem baj az, csak legalább magadnak ne hazudj. Ill. valaki okosat írt: névvel, arccal, társkeresőn benyögni egy ilyet baromi kockázatos, mire kettőt pislogsz, 8 várossal arrébb is tudni fogják, hogy xy egy kis "segítségért" bevállal ezt-azt... emellett gondolj a jövődre is: nem tudom, tanulsz-e, ha igen, mit, de szakmától függően egyetlen ilyen "ballépéssel" örökre elvághatod magad... csak mondom.
Ha már a testeddel akarsz pénzt keresni, sztem keress inkább "támogatókat", vagy házas pasikat - ők gondolom diszkréten kezelnék a dolgot hiszen érdekük. Sok ilyen hirdetés van, minimálisan tudni kell olvasni a sorok között, de átlag iq-val azért nem nehéz kiszúrni ezeket.
Szerencsére nincs tapasztalatom a qrválkodásban, de így hirtelen ezek jutottak eszembe.
"Nem magas az árfolyam"
Vannak olcsó prostik is. Meg drágábbak is. Nincs államilag szabályozott ár.
Egyszer belefutottam Tinderen egy fizetős csajba. Ő se volt az a klasszikus k**rva, mert eleve csak azokat match-elte, akivel el tudná képzelni, hogy lefeküdjön. Pár perc beszélgetés után, miután kölcsönösen szimpatikusnak találtuk egymást, ő is előjött a lényeggel, hogy igazából nem kapcsolatot keresni van itt, viszont pénzért lefeküdne velem.
Úgy voltam vele, hogy egyszer élünk, ezt is ki kell próbálni, bár azért paráztam a helyzettől, de végül nagyon kellemes élmény volt, nem bántam meg egyáltalán, olyan volt, mintha egy sima randi lett volna, csak nagyon gyorsan az ágyban kötöttünk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!