Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak mit szólnátok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mit szólnátok, ha egy lány arra a kérdésre egy társkeresőn, hogy szexelnél e vele, azt mondaná, oké, de akkor segíts nekem, fizess érte?

Figyelt kérdés
Ha csak szexet kerestek, rég nem kaptatok már. Normál esetben, ha a nő nem akar rögtön szexet udvarolni kell neki, legalább pár találkáig. De mi van,ha a nő azt mondja, oké legyen, de fizess érte. Így nem kell időt pazarolnod, hogy megkapd, viszont nem is fizetős k.urva, nem csak arról szól a dolog, hogy fél órát szexelhetsz vele. A lány alapból nem ilyen, csak megszorult anyagilag és csalódott is, szakítás miatt, ezért komolyabbat ő sem feltétlenül akarna.

2017. jan. 11. 17:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Akkor add el a kanapéd, vagy valamit ami nem olyan fontos a lakásban. Vagy kérj meg valakit aki ért hozzá, hogy segítsen Tippmixezni :D Mondjuk nekem aztán mindegy, mivel keresed meg a pénzt, csak mondom, hogy egyéb lehetőségek is vannak, igaz nem ilyen 1-2 napos megoldások.
2017. jan. 11. 18:23
 12/29 A kérdező kommentje:

Próbálja eladni pár cuccát, aranyait beadja zaciba. Plusz még kell valamennyi. Persze ha mindenkivel lefeküdne, hamar összejönne a pénz, de olyannal nincs gusztusa, aki egyáltalán nem tetszik neki.

Sok társkeresőn sokan előbb utóbb rákérdeznek pl. hogy ha találkozunk, ott aludhat e nálam. Ami egyértelmű célzás.

2017. jan. 11. 18:27
 13/29 anonim ***** válasza:

Meg hát, 50k-t akár 3-4 óra alatt is, még idehaza is...

Ami viszont a másik oldala, hogy a társkeresős találatokhoz kell feltenni fotót. Arccal. És nehezen hihető, hogy majd nem fogja az illető elárulni a cimboráinak, hogy társkeresőről találkozott a csajjal, aztán egyből sikerre vitte az udvarlást.

Aztán hirtelen lesznek üzenetei a társkereső hölgynek frissen regisztráltaktól.

Múltkor volt egy hasonló kérdés, ott is a "szex pénzért" volt az alapvető téma. Ott is azt próbáltam mondani, hogy lehet, lehet, de nem biztos hogy a legjobb megoldás is, még ha a legkönnyebb is.

Tudom, 50e forintért nekem is kb. 40 órát kell a munkahelyemen töltenem - a fennmaradó időben nagyon nehéz lenne még ugyanennyit megkeresni különösebb befektetés nélkül, így nagyon csábító lehet az ötlet.

2017. jan. 11. 18:30
 14/29 anonim ***** válasza:

Gyenge magyarázat! Ha mindenki prosti lenne akit megszorult anyagilag, ha elhagyják, ha csalódott, ha szakítottak vele akkor már senki sem élne normális életet kis hazánkban!

Ha összejött a pénz akkor leállsz? Ez az ami nem szokott sikerülni!

2017. jan. 11. 18:40
 15/29 anonim ***** válasza:
45%
Nem fizetek szexért.
2017. jan. 11. 18:41
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell áltatni magad, amire készülsz, az sima egyszerű prostitúció, ala qrválkodás. Nem baj az, csak legalább magadnak ne hazudj. Ill. valaki okosat írt: névvel, arccal, társkeresőn benyögni egy ilyet baromi kockázatos, mire kettőt pislogsz, 8 várossal arrébb is tudni fogják, hogy xy egy kis "segítségért" bevállal ezt-azt... emellett gondolj a jövődre is: nem tudom, tanulsz-e, ha igen, mit, de szakmától függően egyetlen ilyen "ballépéssel" örökre elvághatod magad... csak mondom.

Ha már a testeddel akarsz pénzt keresni, sztem keress inkább "támogatókat", vagy házas pasikat - ők gondolom diszkréten kezelnék a dolgot hiszen érdekük. Sok ilyen hirdetés van, minimálisan tudni kell olvasni a sorok között, de átlag iq-val azért nem nehéz kiszúrni ezeket.

Szerencsére nincs tapasztalatom a qrválkodásban, de így hirtelen ezek jutottak eszembe.

2017. jan. 11. 19:12
 17/29 Estádio de Felchút ***** válasza:

"Nem magas az árfolyam"

Vannak olcsó prostik is. Meg drágábbak is. Nincs államilag szabályozott ár.

2017. jan. 11. 19:29
 18/29 mikeXxX ***** válasza:
Nők mit szólnátok hozzá ha végre felismernétek a szerelem fogalmát ? Persze tisztelet a kivételnek de kezdem azt hinni itt már csak prostik vannak ezen az oldalon ! Lehet lepontozni úgy is épp megyek a wc-re :)!
2017. jan. 11. 20:09
 19/29 anonim ***** válasza:

Egyszer belefutottam Tinderen egy fizetős csajba. Ő se volt az a klasszikus k**rva, mert eleve csak azokat match-elte, akivel el tudná képzelni, hogy lefeküdjön. Pár perc beszélgetés után, miután kölcsönösen szimpatikusnak találtuk egymást, ő is előjött a lényeggel, hogy igazából nem kapcsolatot keresni van itt, viszont pénzért lefeküdne velem.

Úgy voltam vele, hogy egyszer élünk, ezt is ki kell próbálni, bár azért paráztam a helyzettől, de végül nagyon kellemes élmény volt, nem bántam meg egyáltalán, olyan volt, mintha egy sima randi lett volna, csak nagyon gyorsan az ágyban kötöttünk ki.

2017. jan. 11. 20:14
 20/29 A kérdező kommentje:
19-es köszi a válaszod :)Többieknek is! :)
2017. jan. 11. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!