Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikortól fizessünk felesbe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól fizessünk felesbe a dolgok után a párommal?

Figyelt kérdés
2 honapja vagyok egy kapcsolatban fiu vagyok,most mar felesbe fizessuk az ettermet?mozit?kozos programokat? Vagy meg nekem kene mindenre meghivnom es vagy mindent nekem àllnom vagy csak felesbe?

2017. jan. 10. 13:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Most a barátnőm azt várja el, hogy vagy én vagy felesbe fizessünk,de megmondom őszintén kevesebb volt a felesbe fizetés. Azt mondja közös utazásokat felesbe fizetnénk, de sokszor amikor elmegyünk valahová én fizetek. Ő nem szívesen áldoz rám....
2017. jan. 10. 14:48
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

A randizgatás vége alatt mit értesz? Hogy mozi helyett nálatok néztek meg egy filmet?

Az udvarlás pedig jó esetben nem ér véget. Legalább is nekem egy évtized után is udvarol a férjem.

Ami nem azt jelenti, hogy mindent ő fizet! Bókol, néha hoz virágot, ágyba kapom a kávét, letölti a kedvenc sorozatom legújabb részét, stb.

Azt próbáljuk finoman a tudtodra adni, hogy a csajod elég po.fátlanul kihasznál, és eszébe sincs semmit fizetni. Ha pedig megszűnik az az időszak, mikor viszed moziba, szórakozni, kajálni, és te fizeted, akkor a csajod besértődik, és lelép. Jövő héten pedig már másik pasi fogja moziba cipelni a se.ggét.

Balek vagy. Így már érted?

(Bocs...)

2017. jan. 10. 14:53
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

Kedves Kérdező!

Akkor erre 3 lehetőséget tudok mondani:

1. Vagy marad így a dolog és fizetsz, mivel ő nem nagyon akaródzik fizetni és neki ez jó...

2. Felnőttek módjára megbeszélitek az anyagiakat a továbbiakban.

3. (Amit én tennék a helyedben) Ott hagynám, mivel látszik, hogy teljesen másképp látjátok a világot és keress olyan párt, aki meg is becsül téged és nem csak "eltartatni" akarja magát és a saját igényeit kielégíteni.

2017. jan. 10. 14:57
 14/17 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm a válaszokat,

Azt hittem már hogy anyagias vagyok és tényleg a fiúnak kell fizetni általában, és csak ritkán megy a felesbe dolog.

2017. jan. 10. 15:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a # 12 válaszadóhoz, én is úgy gondolom, hogy egy egészséges párkapcsolatban nincs olyan, hogy "udvarlási időszak", vagy ha van, akkor az addig tart, amíg maga a kapcsolat. Az én párom is udvarol folyamatosan, igen, anyagiakban is, néha meghív erre-arra, máskor meg én őt. Rendszeresen lepjük meg egymást apróságokkal, ami lehet akár egy csoki, vagy bármi más, amiről tudjuk, hogy a másiknak jólesik. A lényeg, hogy KÖLCSÖNÖSEN tesszük mindketten, nem az egyik fél feladata a másik meghódítása.
2017. jan. 10. 15:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Nálunk alkalom szüli, mi 5 éve vagyunk együtt, és a barátom még mindig sokszor meghív, ha mondom, hogy én fizetek, akkor is, egész egyszerűen azért, mert én diák vagyok és a 20 órás suli melletti fizum csekélyke az övéhez képest..... Ha az én tárcámhoz igazodnák, jóval kevesebb helyre mennénk, az biztos.
2017. jan. 10. 16:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Különben miért lettek annyian lepontozva?
2017. jan. 11. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!