Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki hol találkozott s párjával?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hol találkozott s párjával? Vagy hol találtad a leghosszabb ideig tartó partnered?

Figyelt kérdés

Nem tudom, biztos bennem van a hiba, de undorodom és a hideg kiráz a netes társkereséstől, ha pedig elmegyek valahova vagy nincs meg a kölcsönös szimpátia, vagy hozzám túl öregek nyomulnak rám.

Komolyan, ki hol találta a normális kapcsolatát?

2017. jan. 8. 22:23
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
7 éve egy társkereső oldalon.
2017. jan. 26. 01:12
 32/40 anonim ***** válasza:
90%

Egy bálban ismerkedtem meg a barátommal. A nővérem párjának jó barátja, én pedig a nővéremékkel voltam egy társaságban, így összeismerkedtünk, egyre többet beszélgettünk, és egymásba szerettünk. :)

Én sem gondoltam volna hogy aznap este találom meg a páromat, de nyitott szemmel kell járni és nem szabad feladni! :) Az igazán jó dolgok váratlanul jönnek. ;)

2017. jan. 26. 01:59
 33/40 anonim ***** válasza:

Egy házibuliban találkoztunk, ahová meg se voltam hívva, teljesen véletlenül keveredtem oda, és csak egy embert ismertem :D Hallottam már róla ezelőtt de akkor beszélgettünk először. utána rögtön írt.

az előző barátokat pedig baráti összejöveteleken, vagy ismerős ismerőse által ismertem meg. Ez valamilyen szinten a kisváros előnye szerintem :D

2017. jan. 26. 15:11
 34/40 anonim ***** válasza:

Leghosszabb kapcsolatom még mindig tart! Áprilisban lesz 5 éve!

Mi tulajdonképpen 1 faluban lakunk kb 20 percre egymástól. Ismerősöm volt facebook-on, és kiírtam valamit ,hozzászólt onnan indult a beszélgetésünk. Első beszélgetésre rá 10 napra találkoztunk,és első tali után 9 nappal elkezdtünk járni azóta is együtt vagyunk.

Nekem nincs bajom a netes társkeresőktől,én is voltam fent,lett onnan nagyon sok ismerősöm,barátom és 1-2 rövidebb kapcsolatom.

27/N

2017. jan. 26. 16:43
 35/40 anonim ***** válasza:
Tarskereson 8 eve.Nagyon jol mukodik a kapcsolatunk (mar hazassag)azelott massal sok problema volt neki es nekem is. Ha nincs internet valszeg soha nem ismerjuk meg egymast.
2017. márc. 16. 00:34
 36/40 anonim ***** válasza:

Társkeresőn, tartott majd 6 évig. Így megpróbálom most a másik utat, hát ha bejön az ami anyáinknak is.

23/L

2017. szept. 15. 22:18
 37/40 anonim ***** válasza:

Leghosszabb kapcsolat (10 év):

14 évesen chat.gyaloglo.hu-n ráírtam, aztán találkoztunk és felszedtem.

Jelenlegi (a napokban lesz 2 éve):

Badoo. Rám írt, pár nap múlva találkoztunk, voltunk együtt bulizni, aztán nálam aludt. Azóta tart.

2017. szept. 15. 23:01
 38/40 anonim ***** válasza:
Egyetemen
2017. szept. 16. 01:49
 39/40 anonim ***** válasza:
Judo edzésen. 9 évvel ez előtt.
2017. szept. 16. 03:10
 40/40 anonim ***** válasza:
A főnököm volt.
2017. nov. 26. 01:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!