Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol találkozott s párjával? Vagy hol találtad a leghosszabb ideig tartó partnered?
Nem tudom, biztos bennem van a hiba, de undorodom és a hideg kiráz a netes társkereséstől, ha pedig elmegyek valahova vagy nincs meg a kölcsönös szimpátia, vagy hozzám túl öregek nyomulnak rám.
Komolyan, ki hol találta a normális kapcsolatát?
Egy bálban ismerkedtem meg a barátommal. A nővérem párjának jó barátja, én pedig a nővéremékkel voltam egy társaságban, így összeismerkedtünk, egyre többet beszélgettünk, és egymásba szerettünk. :)
Én sem gondoltam volna hogy aznap este találom meg a páromat, de nyitott szemmel kell járni és nem szabad feladni! :) Az igazán jó dolgok váratlanul jönnek. ;)
Egy házibuliban találkoztunk, ahová meg se voltam hívva, teljesen véletlenül keveredtem oda, és csak egy embert ismertem :D Hallottam már róla ezelőtt de akkor beszélgettünk először. utána rögtön írt.
az előző barátokat pedig baráti összejöveteleken, vagy ismerős ismerőse által ismertem meg. Ez valamilyen szinten a kisváros előnye szerintem :D
Leghosszabb kapcsolatom még mindig tart! Áprilisban lesz 5 éve!
Mi tulajdonképpen 1 faluban lakunk kb 20 percre egymástól. Ismerősöm volt facebook-on, és kiírtam valamit ,hozzászólt onnan indult a beszélgetésünk. Első beszélgetésre rá 10 napra találkoztunk,és első tali után 9 nappal elkezdtünk járni azóta is együtt vagyunk.
Nekem nincs bajom a netes társkeresőktől,én is voltam fent,lett onnan nagyon sok ismerősöm,barátom és 1-2 rövidebb kapcsolatom.
27/N
Társkeresőn, tartott majd 6 évig. Így megpróbálom most a másik utat, hát ha bejön az ami anyáinknak is.
23/L
Leghosszabb kapcsolat (10 év):
14 évesen chat.gyaloglo.hu-n ráírtam, aztán találkoztunk és felszedtem.
Jelenlegi (a napokban lesz 2 éve):
Badoo. Rám írt, pár nap múlva találkoztunk, voltunk együtt bulizni, aztán nálam aludt. Azóta tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!