Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki hol találkozott s párjával?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hol találkozott s párjával? Vagy hol találtad a leghosszabb ideig tartó partnered?

Figyelt kérdés

Nem tudom, biztos bennem van a hiba, de undorodom és a hideg kiráz a netes társkereséstől, ha pedig elmegyek valahova vagy nincs meg a kölcsönös szimpátia, vagy hozzám túl öregek nyomulnak rám.

Komolyan, ki hol találta a normális kapcsolatát?

2017. jan. 8. 22:23
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
49%
az egyetemen ismertem meg
2017. jan. 9. 09:27
 22/40 anonim ***** válasza:
49%
A férjem egy utazás során ismertem meg, teljesen random módon. A korábbi kapcsolataim pedig ismerős társaságon keresztül (haver haverja szituációban). Igaz nekem mindig megfelelt a szingliség, úgy is teljesen jól érzem magam, így kifejezetten soha nem kerestem az ismerkedési lehetőségeket.
2017. jan. 9. 11:33
 23/40 anonim ***** válasza:
65%
Haveromnál ismertem meg, mikor átmentem hozzá és ő is ott volt. 2 év után lett köztünk több a haverságnál, pedig az első naptól volt szikra, csak mindketten féltünk szólni a másikhoz :D
2017. jan. 9. 14:03
 24/40 anonim ***** válasza:
90%
Egy buliban találkoztunk, "legjobb" barátnőm rokona volt, bemutatott minket egymásnak. Csak 1 évre rá keresett fel, 3és fél évig voltunk együtt, de túlzás lenne azt mondani hogy normális kapcsolat volt:D
2017. jan. 9. 14:54
 25/40 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel, mi az a személyiségtípus?Magamat látom benned.
2017. jan. 9. 16:18
 26/40 anonim ***** válasza:

5-ös.

Az komoly. ;)

2017. jan. 9. 20:47
 27/40 anonim ***** válasza:
Szórakozóhely, egyetem, voltam fent társkereső oldalon, de soha többet, inkább maradok egyedül.
2017. jan. 15. 23:28
 28/40 Noblesse Oblige ***** válasza:
Pályaudvaron. Én teljesen el voltam veszve az új városba, őt néztem ki, leszólítottam, segített. Kiderült, egy helyen fogunk élni, úgyhogy elkísért, és barátok lettünk... később pedig egymás társai.
2017. jan. 16. 00:22
 29/40 anonim ***** válasza:
91%

Buszmegállóban stoppolt és felvettem. Az út tartott kb. 30 percig, de mi mint vad idegenek, ennyi idő alatt is sikeresen több ízben össze tudtunk veszni. Aztán néhány hétre rá ismét arra jártam, ő ismét ott állt, bár akkor már nem stoppolt, de én megláttam és megálltam, hogy felvegyem. Na akkor hazafele hívtam el azt hiszem a Gellért hegyre.

Rajta kívül volt már haverom ismerőse, volt gimis osztálytárs, volt egyetemi szaktárs és volt egy társkeresőről is.

A jellemző az, hogy az elején egyikkel sem voltunk szimpatikusak egymásnak. :D Ezért írtam, hogy összevesztünk.. és ezért is vettem fel megint, mert gondolkoztam a témákon és ki akartam neki megint fejteni, hogy miért nincs igaza.

2017. jan. 16. 01:45
 30/40 anonim válasza:
kocsmában
2017. jan. 16. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!