Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol találkozott s párjával? Vagy hol találtad a leghosszabb ideig tartó partnered?
Nem tudom, biztos bennem van a hiba, de undorodom és a hideg kiráz a netes társkereséstől, ha pedig elmegyek valahova vagy nincs meg a kölcsönös szimpátia, vagy hozzám túl öregek nyomulnak rám.
Komolyan, ki hol találta a normális kapcsolatát?
Buszmegállóban stoppolt és felvettem. Az út tartott kb. 30 percig, de mi mint vad idegenek, ennyi idő alatt is sikeresen több ízben össze tudtunk veszni. Aztán néhány hétre rá ismét arra jártam, ő ismét ott állt, bár akkor már nem stoppolt, de én megláttam és megálltam, hogy felvegyem. Na akkor hazafele hívtam el azt hiszem a Gellért hegyre.
Rajta kívül volt már haverom ismerőse, volt gimis osztálytárs, volt egyetemi szaktárs és volt egy társkeresőről is.
A jellemző az, hogy az elején egyikkel sem voltunk szimpatikusak egymásnak. :D Ezért írtam, hogy összevesztünk.. és ezért is vettem fel megint, mert gondolkoztam a témákon és ki akartam neki megint fejteni, hogy miért nincs igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!