Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki hol találkozott s párjával?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hol találkozott s párjával? Vagy hol találtad a leghosszabb ideig tartó partnered?

Figyelt kérdés

Nem tudom, biztos bennem van a hiba, de undorodom és a hideg kiráz a netes társkereséstől, ha pedig elmegyek valahova vagy nincs meg a kölcsönös szimpátia, vagy hozzám túl öregek nyomulnak rám.

Komolyan, ki hol találta a normális kapcsolatát?

2017. jan. 8. 22:23
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
24%

rosszlanyok oldalán ismerkedtünk meg.

soha nem felejtem el az első randit.

olyan ruhában volt,amit kértem, és mindazt megcsinálta amit szerettem volna.

Ilyen első randim még sosem volt.

Igaz mindent én fizettem, de hát a mai világban mindig a pasi fizet az első randin.

2017. jan. 8. 22:55
 12/40 A kérdező kommentje:

8: Köszi, de tudom, hogy milyen pasit akarok magamnak. 1 perc után le tudom szűrni általában, hogy valakivel meg van-e a szikra vagy sem, mert kifejezetten 1 személyiségtípus jön be nekem, az meg hamar kibukik, hogy ebbe beleillik-e valaki vagy sem.

Éppen ezért sem hiszek a netes társkeresésben, hiába van ott a kép vagy a bemutatkozás ha találkozó után kiderül, hogy mégsem olyan az illető, mint akit el tudnál képzelni magad mellé.

2017. jan. 8. 22:57
 13/40 anonim ***** válasza:
90%

Tudni kell, hogy nem lakunk túl messze egymástól, de mégsem ismertük egymást sokáig.

Két különböző városban tanultunk, én bejártam, ő kolis volt.

Egyetemen azonban már ő is bejárós lett, így egyre többet láttam a buszmegállóban, és folyton néztem, amiből ő persze semmit sem vett észre. (Még nem gondoltam úgy rá, hogy 'de jó lenne megszerezni', de valamit megmozgatott bennem - tudni kell, hogy én általában a körülöttem lévő embereket lesz**om. Nem szép, de ez van, mit szépítsem?)

Végül is a tesóját ismertem meg, aki egy szószátyár, ráadásul nem mindig sikerül olyan témákról beszélnie, amik érdeklik is a másik embert. Ezért felé sem mertem nyitni kezdetben, pedig néha bennem volt, hogy odamenjek hozzá. Főleg azért is, mert tudtam, hogy hasonlít ugye az ismerősömre, de mégsem tudtam, ki ő.

Végül is ő írt nekem Facebook-on.

1 év és 4 hónapja vagyunk együtt. <3

21/L

2017. jan. 8. 23:00
 14/40 anonim ***** válasza:
90%
5 és fél éve a badoon.. Bár nem ajánlanám senkinek, fos egx oldal volt már akkor is. :D annyi idiótán kellett magam átrágni, míg egymásbabotlottunk.
2017. jan. 8. 23:03
 15/40 anonim ***** válasza:
49%
Egy chat oldalon, kb. 10 évvel ezelőtt. Ő sem szokta használni, én sem. Mindkettőnknél első alkalom volt. Egy idő után kiderült, hogy 4 km-re lakunk egymástól. Érdekes "véletlenek" sorozata volt.
2017. jan. 8. 23:21
 16/40 anonim ***** válasza:
95%
A tanárom volt, államvizsga után megkeresett. Azóta is együtt vagyunk.
2017. jan. 8. 23:59
 17/40 anonim ***** válasza:
49%
Egy barátommal lakott közös albérletben.
2017. jan. 9. 00:32
 18/40 anonim ***** válasza:
96%
Focista (nem nagy klubbra kell gondolni),nekem már nagyon rég tetszett,aztán egy meccs után oda mentem gratulálni és szimplán megmondtam,hogy: helyes vagy,itt a számom,ha érdekellek hívj fel.2 nap múlva randiztunk,nyáron leszünk 3 évesek :)
2017. jan. 9. 03:40
 19/40 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező, mi az a személyiség típus, amit 1 perc alapján leszűrsz? Meg tudnád fogalmazni nagy vonalakban?
2017. jan. 9. 08:14
 20/40 anonim ***** válasza:
64%

Közös hobbi hozott össze minket. Először egy boltban futottunk össze, aztán ott váltottunk két szót, számot cseréltünk, de még hónapokig csak mint barátok jártunk össze, egy társaságba.

Aztán a barátaink addig noszogatták, amíg végre meg mert szólítani, és elhívott egy randira. :)

2017. jan. 9. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!