Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek 30 éves kor alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek 30 éves kor alatt van 10-15 jó évük, a pasiknak meg 30 felett?

Figyelt kérdés

Nekem modnjuk kicsit sántit ez a megállapitás, mert egy nőnek az külseje miatt van az a 10-15 jó éve, és azt a szexi külsőt az esetek nagy többségében INGYEN kapja.

Egy pasinak viszont csak akkor lesz jó 30 után ha DOLGOZIK. Ugy értem megteremti magának, hogy jó legyen neki.

2017. jan. 8. 19:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség, bár azért nem teljesen.

Mondjuk ha gazdag a hím akkor lehet.

De vannak hímek akik 30 éves korukra jobban, komolyabban néznek mint mint pl. 18-20 évesen.

2017. jan. 8. 23:58
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

Az èn szememben szexibbek a 30 alatti pasik,jobb a testük,izmosabbak,feszesdbbek,egyszóval vonzóbbak.A 30 felettiek súlykolják folyton folyvást,hogy ők bizony jobbak a fiatal 20-on èvesek fèrfiaknál,csak tudnám miben? Szerintem inkább szánalmas,ahogy bizonygatni próbálják,hogy ők még fiatalok,ès ami a legidegesítőbb,hogy próbalják lenyomni a torkunkon,hogy egy 20-25 èves lánynak vonzónak kell hogy találja a sörhasat,a kopaszodást,a fonnyadt testet,ès apjukkorabeli pasasokhoz kell menniük,akiknek ugyanolyan idős gyerekeik vannak,mert ők TAPASZTALTAK. Még nagyképűek is a nagy semmire. Hát köszönöm,nem kérek belőlük.

20/L

2017. jan. 9. 08:14
 13/16 Sunshinedoll ***** válasza:
79%

Nah, egy átlagos egyedülálló harmincas vagy negyvenes nőt meg férfit megnézve egyértelműen a nő néz ki jobban :D

Soha nem értettem, mi olyan vonzó a 40-es pasikban (az ESETLEGESEN addig elért státuszon meg pénzen kívül), mert külsőben nem igazán múlják felül a huszonéves pasikat, sőt. Viszont azért elég sok 30-as 40-es nő hozza szégyenbe a huszonéves lányokat. Pont azért, mert az ilyen idióta sztereotípiák miatt a nők jobban igyekeznek, és jobban odafigyelnek magukra, míg a pasi tudja nagyon jól, hogy ha elég pénzes, akkor tök mindegy, hogy néz ki. Már akinek mondjuk :D

2017. jan. 9. 12:29
 14/16 anonim ***** válasza:
62%
13, nagyon jól összefoglalta a lényeget,teljes mértékben osztom a véleményét.
2017. jan. 9. 14:24
 15/16 anonim ***** válasza:
9%

Micsoda álszent kamuduma az utolsó 3 válasz! :P

Ha van pénze akkor egyből nem zavarnak a dolgok benneteket annyira.

2017. jan. 10. 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:
54%

"Szerintem inkább szánalmas,ahogy bizonygatni próbálják,hogy ők még fiatalok,ès ami a legidegesítőbb,hogy próbalják lenyomni a torkunkon,hogy egy 20-25 èves lánynak vonzónak kell hogy találja a sörhasat,a kopaszodást,a fonnyadt testet,ès apjukkorabeli pasasokhoz kell menniük,akiknek ugyanolyan idős gyerekeik vannak,mert ők TAPASZTALTAK. Még nagyképűek is a nagy semmire. Hát köszönöm,nem kérek belőlük."

Ki próbálja lenyomni? Max. te és a sz.rsájndoll a hülyeségeiteket! :P

Mert máskor meg azzal jöttök 20-évesek, hogy a "mi korosztályunkban még értetlenek, fiúsak, férfiatlanok" az egyedek. :O

2017. jan. 10. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!