Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esély rá, hogy én és ő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély rá, hogy én és ő?

Figyelt kérdés
Van 1 srác, interneten keresztül ismertük meg egymást féléve, és most lejött hozzám meglepiből mocival, 67km. Annyira isteni volt. És ő 23éves, és még komoly kapcsija nem volt, és még mindig szűz:) De nagyon helyes srác, olyan mint én. Mindig van miről beszélgetni vele, sose tőr be a csend. És most taliztunk először. Picit túlléptük azt a barátság határt, puszi ölelgetés. Volt mikor én volt mikor ő kezdeményezett. És mikor egymást szemébe néztünk....(*) És azóta kültünk is egymásnak smst stb....de most hogy tovább? Várjak még ő kezdeményezz vagy lépjek én? Vagy túl gyors ez az egész? Lassitsak? Vagy ő nem is mer kezdeményezni? :/ SOS.
2010. máj. 4. 19:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Létszives válaszolJ!:$
2010. máj. 4. 19:39
 12/15 A kérdező kommentje:
"légyszives"
2010. máj. 4. 19:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem simán összejöhettek, tuti kedvel :D beszélj meg vele 1 mozit, vacsorát v vmi jó kis közös programot és ott esetleg csók is összejöhet és aztán, meg már megy magától az ügy :D
2010. máj. 4. 19:43
 14/15 anonim ***** válasza:
vagy menjetek el koncertre, vagy buliba, ahol tudtok táncolni egymással. onnan már sima ügy a testi közeledés
2010. máj. 4. 20:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ha jeleket adsz, finoman hozzáérsz, mosolyogsz, figyeled akkor rá fog jönni. Vagy el lehet ejteni egy két jól irányzott mondatot a baráti körben is, hogy hű de jól néz ki vagy annyira kedvelem, tök jó fej, stb...Ha ezek nem jönnek be akkor én is valami közös progit ajánlok. Mozi vagy kávézás ilyesmi akkor ki lehet ugrasztani a szöget a zsákból...

2010. máj. 5. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!