Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esély rá, hogy én és ő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély rá, hogy én és ő?

Figyelt kérdés
Van 1 srác, interneten keresztül ismertük meg egymást féléve, és most lejött hozzám meglepiből mocival, 67km. Annyira isteni volt. És ő 23éves, és még komoly kapcsija nem volt, és még mindig szűz:) De nagyon helyes srác, olyan mint én. Mindig van miről beszélgetni vele, sose tőr be a csend. És most taliztunk először. Picit túlléptük azt a barátság határt, puszi ölelgetés. Volt mikor én volt mikor ő kezdeményezett. És mikor egymást szemébe néztünk....(*) És azóta kültünk is egymásnak smst stb....de most hogy tovább? Várjak még ő kezdeményezz vagy lépjek én? Vagy túl gyors ez az egész? Lassitsak? Vagy ő nem is mer kezdeményezni? :/ SOS.
2010. máj. 4. 19:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem annyi az esély rá,mint a Werder-Bremen-Borussia Mönchengladbachra vendéggyőzelemre
2010. máj. 4. 19:03
 2/15 A kérdező kommentje:
Én szeretnék vele őssze jönni, de mit tegyek? És ha ő nem akar? Várjam meg mig kezdeményez vagy hív?
 3/15 anonim ***** válasza:
Biztos ami biztos, kezdeményezz te.
 4/15 A kérdező kommentje:
És az pontosan mennyi?
 5/15 anonim ***** válasza:

A magyar helyesírás szabályai c. kötet csodákra képes.

Amúgy olyan a srác mint te? Akkor vagy te vagy férfias, vagy ő nőies. Szerintem inkább gyorsíts a tempón (ha még tudsz).

2010. máj. 4. 19:04
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem kritikát kértem, hanem tanácsokat.
2010. máj. 4. 19:05
 7/15 anonim ***** válasza:
És, és, és kezdeményezni te is tudsz. Sőt szabad.
2010. máj. 4. 19:05
 8/15 A kérdező kommentje:
Mivel kezdeményezek? Puszi ? vagy közeledés? esetleg csók?
2010. máj. 4. 19:07
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdeményezhetsz, de csak finoman. Mit szeretnél tőle? Kapcsolat vagy csak szex? Mert akkor ha szex akkor teperd le, ha meg kapcsolat akkor puhatold ki,hogy neki milyen tervei vannak...
2010. máj. 4. 19:12
 10/15 A kérdező kommentje:
természetesen kapcsolatott, de hogyan deritsem ki?:/
2010. máj. 4. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!