Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A randizásban tanácstalan emberek miért nem néznek randizásról szóló filmeket?
Egy csomó jó film van, nekem a két kedvencem a randiguru és a nem kellesz eléggé. De sok igazság van még a csúf igazságban, vagy a hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alattban.
Szinte mindent meg lehet tanulni ezekből.
Ha túrázásra készülök, akkor Gyűrűk urát nézzek? Ha repülni, akkor Fegyencjáratot? :D
Ezek csak filmek. Jó film a Randiguru, de nem fog tőle senki sem sikeresebb lenni a csajozásban. Akkor már inkább önfejlesztő dolgokat keressen az illető.
3-as x"D
Azért mert ezek filmek, direkt úgy vannak kitalálva hogy happy end legyen a végén. Csakhogy a valóságban teljesen másképp zajlanak az ilyen dolgok. Amíg a filmben egy cikis helyzet után jön az első csók, a valóságban több mint valószínű hogy az egyik fél elmenekül.
Srácok én most megnéztem a Top Gunt!
A reptéren valamiért nem akartak ennek ellenére felengedni egy vadászgépre.
Most már csak az a kérdésem, hogy ezzel a vacakkal, hogy kell leszállni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!