Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ronda az nagyon, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ronda az nagyon, ha egy lánynak lapos a melle?

Figyelt kérdés
Mert nekem nagyon lapos :( El se tudjátok képzelni mennyire :(
2010. máj. 4. 14:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
De a nyálad csorgatod rájuk, ha mű, ha nem....
2010. máj. 7. 19:33
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Jól van, azt mondod, hogy minden férfi a nagymellű nőket szereti, akármit is állít. Akkor a kis- vagy laposabb mellű lányok szerinted mihez kezdjenek?! És mi ez a homofób-marhaság? Ha egy pasi nincs oda a nagy mellekért, az automatikusan homoszexuális hajlamokkal rendelkezik? Nem értelek.

Szerintem a pasik az összképet szeretik, nem pedig önmagában egyetlen testrészt. Ha ez így lenne, ellennének két sárgadinnyével, meg egy lyukkal a falban...

2010. máj. 8. 21:23
 23/31 anonim ***** válasza:
Akkor is megbámuljátok a nagy mellet!!!
2010. máj. 9. 10:16
 24/31 anonim ***** válasza:
Hát ugye, esztétikai szempontokból nem túl szép, de tudod kompenzálni.
2010. júl. 14. 14:20
 25/31 anonim ***** válasza:

Én a magam részéről még mindig nem tudom elhinni, hogy van ember, akinek azok hatalmas mellek bejönnek! Már akkorák, hogy hozzá sem tudsz férni a csajhoz rendesen! És mit tudsz vele kezdeni, amit egy maroknyi mellel nem? Semmit!

Ronda is, drága is, egészségtelen is!

2010. júl. 14. 14:38
 26/31 anonim ***** válasza:
Én őszintén szimpatizálok az arányos, gömbölyded mellű lányokkal, de ha valakiben a lapos mellein kívül nagyon sok más tulajdonsága tetszik, akkor több esélye van, mint Pamela Andersonnak fénykorában ;)
2010. júl. 14. 14:41
 27/31 anonim ***** válasza:
egy lánynak olyan melle legyen ami illik hozzá. tehát ha neked lapos melled van akk úgy nézel ki jól.
2010. júl. 14. 14:55
 28/31 anonim ***** válasza:

Tornázom, ezért megvan az a tipikus tornász alkatom: alacsony test, széles váll, pici mell. De senki nem panaszkodott eddig az alakomra. Az osztályból több embertől is vissza hallottam, hogy sok lány szeretne úgy kinézni mint én . . . ez most nagyon beképzelten hangzott XD.

Szerintem egyáltalán nem indulsz miatta hátrányból. Az ilyen hozzászólókra pedig ne is figyelj. Ez a termékenység jele egy nagy hlyeség, és csak kőkori emberek gondolják komolyan, mert akkor volt tényleg a divat, hogy nagy dagadt pics@k tetszettek a pasiknak.

Légy büszke magadra, mert gondolom szép vékony vagy, és légy hálás, hogy nem dagadt nagy mellű nő vagy. És tényleg emeld ki a magad szépségeit, kezd el egy kicsit mozogni, hogy mondjuk a combod szép formás legyen.

2010. júl. 14. 15:01
 29/31 anonim válasza:

1. az olyan magazinokban mint az FHM vagy playboy(lehet nem jól írtam) műmellű p*csák vannak azért nagy nekik

2. én is lány vagyok és nekem sem nagyok a melleim mégis találtam magamon olyan részt ami tetszik és azt hangsúlyozom ki. mondhatom sok pozitív visszajelzést kaptam annak ellenére h nemvok barbie.

3. a férfiaknak nem mindig a nagy mell tetszik!szóval nyugodj meg kedves kérdező és ne foglalkozz a bunkókkal:D

2010. júl. 14. 17:01
 30/31 anonim ***** válasza:
én több mint fél évig voltam szerelembe esve egy ugyanolyan lányba kb mint amilyen te lehetsz. Nem ronda megnyugtatlak!
2010. júl. 14. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!