Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ronda az nagyon, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ronda az nagyon, ha egy lánynak lapos a melle?

Figyelt kérdés
Mert nekem nagyon lapos :( El se tudjátok képzelni mennyire :(
2010. máj. 4. 14:51
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennek ellenére tündéri vagy :) és elragadó - akkor nem érdekelne engem :)

22F

2010. máj. 4. 14:56
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Sok fiú, én is kifejezetten imádjuk.
2010. máj. 4. 14:59
 3/31 anonim ***** válasza:
21%
Borogasd kamillával,majd visszahúzódik a duzzanat.
2010. máj. 4. 15:00
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok

15:00 egy bunkó p*cs - menj vissza a tanyára a kecskédhez

Nekem kifejezetten nem tetszik a nagy mell - nem kellene hogy zavarjon a dolog. Szilikonon meg ne is gondolkodj mert az irtó ronda- Arra viszont kíváncsi lennék hogy hogy nézel ki.

Minden hátsó szándék nélkül elküldöd mailben a neved? iwiw, vip vagy facebookon megkereslek ha szabad :P

22F

2010. máj. 4. 15:02
 5/31 A kérdező kommentje:

nincs olyan képem magamról =)

amúgy köszi 1. válaszoló.

2010. máj. 4. 15:08
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

(első vagyok)

olyan kép olyan kép :) nem aktot kértem rólad :D

csak egy egyszerű sima képet :)

De ha nem nem. csak kíváncsi lettem volna, hogy hogy nézel ki és hogy jogos e az aggodalmad :P

22F

2010. máj. 4. 15:31
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló gond, mint a fiuknak a farkuk. Nem a méret a lényeg.
2010. máj. 4. 15:39
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Az a ronda ha egy lány beképzelt, hülye cicababa, vagy kúrvás, stb...

Ha kicsi a melled vagy lapos, az nem csúnya, sőt én szeretem azt is nagyon, és különben sem a külső a döntő.

Ne izgulj biztos helyes szexi csaj vagy!

Pussz!

25F

2010. máj. 4. 15:46
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavarja a pasikat.

Ezt csak a nők hiszik valamiért...

2010. máj. 4. 16:21
 10/31 anonim válasza:
100%

szia!

Nem tudom, hogy hány éves vagy, de ilyen kérdést nem kéne feltenned. Én lány vagyok, szintén nagyon kicsik a melleim, de tapasztalatból tudom, hogy nem zavarja a fiúkat. 17 éves vagyok, és sokan megnéznek az utcán! Ne szégyelld a melleidet, hanem keresd meg a pozitívumokat a testeden. Ha szép a feneked, vagy a lábaid, akkor hordj vékony nacit, ha szép vékony a derekad, hangsúlyozd ki olyan felsőkkel, ha szép hosszú a hajad, vagy bájos az arcod, tereld oda a figyelmet! A lényeg, hogy ha sugárzik belőled az önbizalom, akkor senkinek nem fog feltűnni a kicsi melled, mert mindenki úgy látja majd, hogy "hú de dögös ez a csaj!" Csak húzd ki magad, járj büszkén, és mosolyogj szépen!

Remélem nem sértettelek meg azzal, amit a legelején írtam!

2010. máj. 4. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!