Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ronda az nagyon, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ronda az nagyon, ha egy lánynak lapos a melle?

Figyelt kérdés
Mert nekem nagyon lapos :( El se tudjátok képzelni mennyire :(
2010. máj. 4. 14:51
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi gond nincs ezzel, nekem nagyon tetszenek a kis mellű lányok :)
2010. máj. 4. 18:09
 12/31 anonim ***** válasza:
6%
Azok a fiúk, akik a kicsi mellre buknak, homofóbok. Azaz van egy olyan hajlamuk, hogy a fiús külsejű lányok jönnek be nekik. Természetesen ez nem baj, de nem normális. A normális, ha egy rendes kerek, szép, formás (nem lapos, mert az fiús) mell tetszik nekik, ami a megtermékenyítés jele. De mondom, mivel a mai pasik teljesen elferdültek, sokuk elnőiesedett, azoknak tetszik. Plusz ezek a fiúk többnyire kicsi termetűek és kicsi a péniszük is. Az sem igaz, hogy nem számít a lányoknak a méret, mert ha kicsi, nem érzi a lány. Ezt a kisfarkú pasik találták ki. Tehát nem kell aggódnod, valami kis buzeránsnak majd bejön a lapos melled. Gondolj bele, semmi nőiesség nincs benned. Ha lapos vagy, gondolom máshol is. Úgy nézhetsz ki, mint egy kisfiú.
2010. máj. 4. 18:28
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

szerintem senkinek sem marad tök lapos a melle.. egy kicsi akkor is lesz, ami szép, kerek, formás -.- szóval 18:28 hülyeség amit írtál..

csomó barátnőmnek kicsi a melle és mégis sok srácnak bejönnek. az egyiknek 195 cm pasija van és látszik, hogy nagy van neki szóval ennyit erről :D

amúgy meg valakinek a kisebb jön be, valakinek a nagyobb

2010. máj. 4. 18:55
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
engem nem zavar, ha apró egy mell, szép sportos csajon nagyon jól tud kinézni, am. tökmindegy, nagy mellű is jó tud lenni meg a kicsi is, nem számít, ha arányos
2010. máj. 4. 19:12
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem a mell számít hidd el!Előző barátnőmnek is szinte alig volt és mégis imádtam őt :)
2010. máj. 4. 19:42
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
ma 18:28 furán gondolkodsz de mindegy... nem vagyunk egyformák
2010. máj. 4. 20:18
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Huh hát a válaszok többsége engem is megnyugtatott kicsit, én is lapos vagyok.
2010. máj. 5. 14:13
 18/31 anonim válasza:
nekem is kicsi a mellem, de szépek alábaim, és nagyonb kerek formás a fenekem, eddig még senki nemmondta hogy 'fiús vagyok' :D vagy akármi mint ahogy egy előző válaszoló mondta , és azt hogy nem a méret alényeg, nem a kisfarku fiúk találtákki :) ez így van, te pedig nyugodj meg, semmi gáz nincs veled, ha pedig még fiatal vagy (huhh ez ugy hangzottmintha énolyan idős lennék) akkor nyugi még nőni fog :)
2010. máj. 5. 20:26
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

20:26- jól nézhetsz ki, semmi mell, de nagy kuffer... hehehe arányos lehetsz...

Hát, könyveljétek el, hogy a nagyobb mell csajok jönnek be a pasiknak, akármit mondanak. Csak arra gondolj, hogy azok a szexi csajok, akik a playboyban vagy bármilyen magazinban, hasonló erotikus médiumban megjelennek, mind-mind nagymellű. Láttál már ott kis mellű csajt? NEM! Ennyi...

2010. máj. 6. 21:32
 20/31 anonim válasza:
100%
21:32 te láttál már ott természetes csajt? Az összes műmellű, és fel van fújva a szájuk, átestek már jónéhány plasztikai műtéten! a szép, formás mellű lányok a szépek, akiknek a melle belefér a tenyeredbe, és nem akkorák mint 1-1 görögdinnye!
2010. máj. 7. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!