Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan veszem észre ha barátzónába kerülök?
Pl egy randin, vagy találkozón, mik azok a dolgok amiből el tudom dönteni, hogy barátzónába tesz a lány, vagy akár partnerként tekint rám?
Nemrégiben találkoztam valakivel, és 2 napi facebook chat után nagyon jól eldumáltunk, több mint 1 órán keresztül mindenféle témákról, sokat nevettünk, megnyíltunk egymás előtt.
szó sincs erről.
több mitn 2 éve nem randiztam, mert kapcsolatban voltam. nemrég szakítottunk, most újra vissza kell rázódjak ezért tettem fel a kérdést...
Kezdem elengedni a dolgot, mert a lány bevallása szerint volt/van neki kialakulóba valami. (aki nemén vagyok) bár azóta beszéltünk nap mint nap, de mindig én kezdeményezem a beszélgetést, ő sosem ír magától, és ha nem úgy rendzem a párbeszédet, akkor nem is válaszol mindig.
Szóval így jártam, bár mikor taliztunk elhívott jövö hétvégére egy koncertre...nade hogy most abból lesz-e még valami...kitudja.
Tegnap elhívtam, de nemet mondott pont ezért, mert beleélte magát már egy még ki nem alakuló dologba, de eddig (legalábbis tegnap) nem jött neki össze, és maga alatt volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!