Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan veszem észre ha barátzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan veszem észre ha barátzónába kerülök?

Figyelt kérdés

Pl egy randin, vagy találkozón, mik azok a dolgok amiből el tudom dönteni, hogy barátzónába tesz a lány, vagy akár partnerként tekint rám?

Nemrégiben találkoztam valakivel, és 2 napi facebook chat után nagyon jól eldumáltunk, több mint 1 órán keresztül mindenféle témákról, sokat nevettünk, megnyíltunk egymás előtt.

2017. jan. 5. 11:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

szó sincs erről.

több mitn 2 éve nem randiztam, mert kapcsolatban voltam. nemrég szakítottunk, most újra vissza kell rázódjak ezért tettem fel a kérdést...

2017. jan. 5. 12:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor van esély többre, ha megy a flörtölés, beszólások, cukkolás, esetleg sikamlós vizek is felhullámzanak.
2017. jan. 6. 20:25
 13/14 A kérdező kommentje:

Kezdem elengedni a dolgot, mert a lány bevallása szerint volt/van neki kialakulóba valami. (aki nemén vagyok) bár azóta beszéltünk nap mint nap, de mindig én kezdeményezem a beszélgetést, ő sosem ír magától, és ha nem úgy rendzem a párbeszédet, akkor nem is válaszol mindig.

Szóval így jártam, bár mikor taliztunk elhívott jövö hétvégére egy koncertre...nade hogy most abból lesz-e még valami...kitudja.

Tegnap elhívtam, de nemet mondott pont ezért, mert beleélte magát már egy még ki nem alakuló dologba, de eddig (legalábbis tegnap) nem jött neki össze, és maga alatt volt...

2017. jan. 7. 08:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor jelezd felé, hogy te nem vigasz és pótlék vagy, hanem az, akivel voltaképpen járnia kellene. Egyértelműsítsd, hogy te hogyan gondolod, hogy neked tetszik, érdekel. Te légy, aki ezt kifejezi, még mielőtt egyáltalán barátzónába tevés merülne fel az ő részéről.
2017. jan. 7. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!