Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan veszem észre ha barátzónába kerülök?
Pl egy randin, vagy találkozón, mik azok a dolgok amiből el tudom dönteni, hogy barátzónába tesz a lány, vagy akár partnerként tekint rám?
Nemrégiben találkoztam valakivel, és 2 napi facebook chat után nagyon jól eldumáltunk, több mint 1 órán keresztül mindenféle témákról, sokat nevettünk, megnyíltunk egymás előtt.
akkor eldőlt sztem. barátzóna.
nem smároltunk, meg úgy nem is értem hozzá. két puszi találkozáskor, és elköszönéskor.
köszi a válaszokat.
Elhangzik az alábbi mondatok egyike
"Szerezd vissza a sárkányaimat"
"Találd meg a szürkehám ellenszerét"
"Szerezz nekem hajókat"...
Üdvözlettel
Jorah Mormont, az Andal.
Azért ez túlzás. Kivéve, ha a harmadik randi már az ismerettségetek legalább 2.hónapjában történik.
Tehát el kell kapkodni, rohanni kell, "hajt a tatár". Csodálatos világ ez. Bár a "mi az hogy 5 perc elkészítési idő??!!!! NEKEMNINCSENNYIIDŐM!!!!!!!!!!4444" világában nem is meglepő ez. Mondhatni várható volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!