Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként viselkedjek egy lánnyal hogy ne csupán a barátzónába kerüljek?
Figyelt kérdés
Magabiztosnak kell lenni, magamat kell adni, finoman 1-2 bókot elereszteni eddig ok, de hogyan vegyem le a lábáról?2014. szept. 11. 22:10
1/9 anonim válasza:
Ha nem akarja ő, akkor sehogy nem fogod tudni. Ismerd meg, beszélgess vele majd hívd el valahova. L
2/9 anonim válasza:
Ahoz, hogy ne barátzóna legyen lépned kell. Ne várj túl sokat. Ha már első nap kijössz vele, akkor lépsz. Elhívod valahova. :)
3/9 anonim válasza:
mondjuk emeld fel azzal tuti leveszed a lábáról
4/9 anonim válasza:
Kinél mi. Nálam a csiki jött be!:DD de mi hülyék vagyunk:C
5/9 anonim válasza:
a lényeg,hogy nem alpári módon kimutatva-bár ezt nője válogatja-de érezhető legyen egyértelműen,hogy nem a kellemes társaságot keresed elsősorban,hanem dugni akarsz előbb utóbb.
6/9 anonim válasza:
hívd el az első nap randira. ha bejössz neki eljön ha nem akkor sosem fog.
7/9 A kérdező kommentje:
Már találkoztunk párszor. Első randin leakartam kapni de nem hagyta. Utána még találkoztunk vagy kétszer, de az első alkalom miatt már nem mertem kezdeményezni. Néha úgy tűnik tetszem neki, néha távolságtartónak. Más városba kerültünk, de most ismét találkozóm lesz vele. Nem tudom hogyan közeledjek :(
2014. szept. 11. 22:21
8/9 A kérdező kommentje:
Mindig is nehezen ismerkedtem randikon, bár nem érzem magam gátlásosnak a szó szoros értelemben. Ez a lány komolyabban érdekel, de nem akartam túlzottan ki se mutatni, nehogy nyomulásnak, rajongásnak tűnjön.
2014. szept. 11. 22:24
9/9 anonim válasza:
Amit fent írtak, működhet, ha a lány szíve teljesen "üres" és nincs senki, akiért titkon epekedik. Ha van bárki, akkor 90%-os valószínűséggel kérdés nélkül a barát zónába jutsz, akkor is, ha egyébként mindent tökéletesen csinálsz.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!