Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akkor most tetszem neki? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most tetszem neki? Hogy kezdeményezzek? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
Barátnőm bekísért buszmegállóba. És ott ült egy fiú a padon láttam hogy megnézett és visszanéztem rá és mosolyogtam. Utána odamentünk barátnőmmel és leültünk.. de semmi.. Aztán jött a busz a fiú odaállt és én is. (barátnőm haza ment) Én előbb szálltam fel a buszra leültem de ő nem ült mellém. Jó oké nem nagyon ismert. De amikor szálltam fel akkor is visszanéztem rá és mosolyogtam. Legközelebb találkozok akkor mit csináljak hogy odajöjjön hozzám?! Vagy valami.
2010. máj. 4. 11:34
 1/4 Szupermókus ***** válasza:
Óvatosan érintsd meg ... húzd rajta végig a kezed óvatosan ... attól megmozdul majd a répa ... ;)
2010. máj. 4. 11:35
 2/4 anonim ***** válasza:
amikor mosolyogtál rá mi volt a reakciója??
2010. máj. 4. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Ember,ha egy fiú aki rád néz és egy buszon utaztok,akkor már tetszel neki,sőt már vásárolhatod az óvszert oszt ideje nyugdíjba vonulni.
2010. máj. 4. 18:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálam is ugyanez a helyzet,csak én vagyok a barátnő.El szoktam kísérni a bnőmet a buszmegállóba és van ott egy cuki srác.na szóval nem ez a lényeg hanem hogy az egyik ismerősöm(nővérem pasija)ismeri a srácot és hétfőn találkozik vele (mert írt neki hogy nekem bejön)és kiderül hogy tetszem e neki:D

szóval aza lényeg ha van vmi haverod aki ismeri akkor mondd el neki és tuti be fog nála ajánlani:D

Sok sikert.

2010. máj. 9. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!