Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Figyelt kérdés
van egy fiú a suliban aki nagyon tetszik egyel fölém jár..minden szünetbe néz és amikor az osztályban állok mindig benéz múltkor meg direkt nekem nyomta a hátizsákját!? szerintetek?2011. nov. 10. 16:26
1/5 anonim válasza:
szerintem nem
ha tetszenél neki akkor felrúgna és leköpne legalább...
2/5 anonim válasza:
Lehet hogy tetszel neki, csak nem tudja hogyan közeledjen, vagy esetleg megtudta hogy neked tetszik és direkt csinálja abban az esetben is ha nem tetszel neki, szerintem próbálj meg vele beszélni,vagy valahogy összebarátkozni vele, akkor úgyis kiderül hogy mivan, nem veszíthetsz semmit
3/5 A kérdező kommentje:
értem:) mer ismerjük az egyik haverját és ő aztmondja h tetszem neki(oszt.társa) meg az anyukája mondta az egyik bnőmnek h otthon a srác elkezdi : van egy csini csaj a suliban... és ebből gondoltam h tetszek neki mer mást csajt nem annyira néz mint engem:)
2011. nov. 10. 16:38
4/5 anonim válasza:
Akkor valószínű hogy tetszel neki :) Próbálj meg valahogy közeledni, ha esetleg ő nem mer
5/5 A kérdező kommentje:
oks köszi:):)
2011. nov. 10. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!