Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mivan? Mit lépjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mivan? Mit lépjek?

Figyelt kérdés

Van 1 pasi akivel pont fél éve kezdtem irogatni és ki mentünk, ott volt csók meg minden, következő nap megint kimentünk, megint volt, de hívott a barátnőm 1 buliba, elmentem vele, pasinak is más dolga volt, bulin meg ittam és mással smároltam, utánna meg azzal öszzejöttem, mert nekem ő tetszett. De az csak 1 hónapig tartott, utánna a gyerekkel megint kimentem, megint volt csók. Megint úgy volt hogy öszze jövünk, csak még túl friss volt hogy szakítottam a barátommal /1 hét/ és megint öszze zavarodtam és megint nemet mondtam. Azóta eltelt fél év, és nagyon megbántam. Megint elkezdtünk irogatni, neki azóta volt kapcsolata, de szakítottak olyan 2 hete. És multkor kérdeztem tőle h nincs e valaki aki tetszik neki meg eltud vele beszélgetni és eltud vele képzelni valamit meg így, és mondta hogy van több, de hogy vagy van barátja a csajnak vagy csak barátnak tartja őt, vagy nem akarja. Azt mondtam hogy sosem tudhassa, szóval kezdjen el neki célozgatni meg hívja ki meg így, azt mondta jó, és mindjárt megdícsérte a képem hogy milyen aranyos, és kihívott. Nem történt nagyon semmi szval pár napra rá kérdem h na... hívtál már ki valakit? ő:"áá még nem te?" én:"nem szoktam kihívni senkit megvárom míg engem hívnak. habár hívott valaki de szerintem elfelejtette." és csak röhögött. És azóta kb ilyen hogy most nem tudom hogy mi van... én nagyon ki szeretnék vele menni... de nem tudom hogy hogy mondjam meg vagy valami :D nem vagyok 1 lélek kiöntő típus :D szóval ha van valami 5letetek írjatok :P

én L/15 ő F/17

2010. máj. 3. 21:04
 1/8 anonim ***** válasza:
A világos huszárt a b1-re!
2010. máj. 3. 21:09
 2/8 A kérdező kommentje:
:D:D idióta XD
2010. máj. 3. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, lehetsz terhes.
2010. máj. 3. 21:29
 4/8 A kérdező kommentje:
komolyan? nem mondod... jó hogy mondod mret most megvan :D nade erre kérek válaszokat légyszi... nem azért írtam enyit hogy csalódjak... pont mert segítség kellene...!
2010. máj. 3. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak magadnak bonyolítod a dolgokat, ha szappanoperát játszol,egyszerűbb megbeszélni mindent,elmondani mi van.

Ha kihívnak ki kell menni,abba már ezek szerint gyakorlott vagy:) Vagy hívd be :)

2010. máj. 5. 22:53
 6/8 anonim ***** válasza:
öm... :P hova mentek ki? :D na mindegy, amúgy szerintem ez már alakulóban van ne izgulj :) ha esetleg megint kimentek mondj el neki mindent, hogy volt egy 1 hónapos kapcsolat és amiatt nem jött össze akkor, de most csak te vagy.
2010. máj. 5. 23:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Hova mentek ki? Ez engem is érdekel.Alakul a dolog szerintem is, beszélgess vele sokat és ha jelzel felé, hogy részedről oké akor tudni fogja és mehet.Szóból ért az ember.
2010. máj. 5. 23:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Kihívott? Mire hívott ki? Párbajra? XD
2010. máj. 6. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!