Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova hivjam el a fiút hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova hivjam el a fiút hogy megismerkedjünk? (több lenn)

Figyelt kérdés

szóval 15 éves lány vagyok és egy 18 éves fiú már kb fél éve tetszik.és pár honapja beszélgetünk meg suliba rámköszön.msnen tökjot beszélünk.

és szoktam kihivni de nem midnig jön eddig 2x jött csak ki.

és hogy tudnátok nekem olyan progikat mondani ami egy fiunak tetszik és eljönne szivesen?hogy megismerkedjünk.

2010. máj. 3. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Programok

[link]

Itt kedvedre válogathatsz.

2010. máj. 3. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát ha tök jókat beszélgettek msn-en, akkor már csak tudod, hogy mit szeret, mi a hobbija stb...

Indulj ki ebből.

2010. máj. 3. 16:47
 3/5 A kérdező kommentje:
foci..aztmondta hogy szeret focizni...minden héten jár haverjaival..de nekem térdsérülésem van és nemtudok menni 2x mütöttéka lábam..és nemtudok velük játaszani..akkor modnta h szeret moziba meni hivtam de eddig nemjött:/
2010. máj. 3. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Fogd fel,hogy azért nem megy,mert nem kellesz neki.Ne csinálj ennél nagyobb hülyét magadból a szemében..
2010. máj. 3. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:
MÁLNÁSBA!!!!
2010. máj. 3. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!