Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el az első "randira"?

Figyelt kérdés

[Tudom, hogy ez a sokadik kérdés erről, de...]

Van egy jó csaj aki nagyon tetszik. Szerintem én is tetszem neki. Sokat beszélünk és sokszor flörtölünk.

Nagyon szeretném el hívni valahova. De nem tudom, hogy hova :( Fagyizni, sétálni, moziba?

Azt sem tudom, hogy kéne... Szerintem az előre begyakorolt szövegeknek semmi értelme nincs.

Most komolyan, lehet, hogy én vagyok nagyon hülye, de mit mondjak neki?

Válaszokat előre is köszi :) 16/F

2011. szept. 27. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:

"Szerintem az előre begyakorolt szövegeknek semmi értelme nincs."

Persze, hogy nincs. Ha tetszel neki, akkor teljesen mindegy, hogy mit mondasz.

2011. szept. 27. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:

pl.:

"Van már programod délutánra?"

"Meghívhatlak egy fagyira"

"Sétálunk egyet a parkban délután?"

"Mit csinálsz délután?" - válaszol - elmehetnénk sétálni, fagyizni

Rögtönözz. Ha nem jön el az se baj, te legalább megpróbáltad. Ha programja van esetleg akkor megkérdezheted mikor érne rá?, stb.

2011. szept. 27. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Na ezek fagyi séta szerintem tök jó ötlet találkozz vele aztán egyszerűen csak sétáljantok kettesben szakadj le a csoporttól ha többen vagytok és sétáljatok eselteg tervezhetsz egy fagyizó felé is menni vagy valami olyan helyre amit szeret és akkor esztek valamit

Szöveged dehogy ekkl add önmagad, legyél oylan közvtlen nem filmben vagyunk hanem életben nembaj ha elszúrod értékelni fogja a lány úgy is :-)

2011. szept. 27. 15:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi eddig a hasznos válaszokat :)
2011. szept. 27. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!