Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha egy másik nő képbe kerül a pasik nem akarják bevallani? Miért jó ez a' ha nem jön össze, majd a másikat ismét elővehetem" figura?
Őszintén? Mert ha a másik nem jön össze a másikat meg elővehetem! De most komolyan, ha nem jön össze a csajjal,akkor sem maradok egyedül mert tudom ,hogy van egy másik megoldás is egyből.
Sajnos sokan élnek vele , de ha igazán jó kapcsolatban élsz ,akkor az ilyen nem fordulhat elő ,amelyikben előfordul azért meg már nem is kar.
Mert gerinctelen férgek. Tudják magukról, hogy selejtek és nem akarnak energiát fektetni a nőzésbe, keresésbe, hanem talonban tartani x mennyiséget, az úgy kényelmesebb.
De persze az ilyeneknek szokták szídni a nőket, ha visszautasítást kapnak, mekkora ribik, meg q-vák, akik csak a vastag pénztárcára hajtanak.
Tartalékolás, arra az esetre hogyha szétmennek ne maradjon egyedül. Más kérdés hogy az mennyire lenne egy jó kapcsolat.
Nem túl szép dolog, viszont fontos az is hogy ezzel a másik nővel volt, vagy van e valamilyen kapcsolata, vagy csak tudja hogy ott van valahol a nagyvilágban... Előbbi esetben előfordulhat hogy valahol már várja hogy szakítsanak, és megpróbálhassa a másikat, utóbbiban viszont akár el is felejtheti idővel, vagy az is összejöhet mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!