Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ciki melegítőben randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ciki melegítőben randizni?

Figyelt kérdés

Számomra sokkal kényelmesebbek és praktikusabbak a melegítők. Most kaptam karácsonyra egy tök jó adidasos melegítő felsőt és alsót amibe elmennék szinte bárhová, csak úgy hallom, hogy randira ciki ilyet felvenni. De miért?

Én úgy vagyok vele, hogy nem a ruha teszi az embert csak ne legyen büdös, szakadt és foltos. Amúgyis kicsit ki is híztam a farmerokat, viszont a melegítőkbe lehet hízni, mert nem lesz túl szoros.

Szeretnék érveket hallani a melegítő mellet és ellen.

2016. dec. 25. 11:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%

Színházba is melegítőben akarsz menni?

És ugye akkor nem zavar, ha a nő esetleg az otthoni XL-es pólóját meg melegítőnadrágját veszi fel?

Amúgy ez tuti provokáció, nem hiszem el, hogy van ilyen ember... Nekem erről az ilyen suhogós nacis-pörköltszaftos trikós telepi prolik jutnak eszembe...

Ha már az elején nem vagy képes megtisztelni a másikat azzal, hogy normálisan felöltözöl, később tényleg ez lesz.

2016. dec. 25. 11:08
 2/24 anonim ***** válasza:
90%
Nem ciki, ha a randi egy reggeli kocogás a parkban!
2016. dec. 25. 11:09
 3/24 anonim ***** válasza:
72%
Van olyan lány aki ezt értékeli,mert őt is feszélyezi a gálaszerkó ,szeret laza ruhában járni kelni sportol stb ,de átlag lány lenéz ezért. Szóval megoldás: ne átlaglányokkal randizz :D
2016. dec. 25. 11:10
 4/24 A kérdező kommentje:
#1 Jaj istenem hagyj már az ilyen unalmas sztereotipiákkal. Miért nem lehet megérteni azt, hogy nem a ruha teszi az embert? Azért vicces, hogyha inget farmert veszek fel akkor értelmiségis vagyok, ha melegítőt akkor telepi suttyó. Istenem!
2016. dec. 25. 11:11
 5/24 A kérdező kommentje:
#3 Hát én szeretek melegítőbe lenni, de mostanában utálok sportolni. :D Az a baj, hogy már az agyunkba ültették azt, hogy mit kéne felvenni miket kéne csinálni és emiatt születnek az előítéletek a sztereotípiák.
2016. dec. 25. 11:12
 6/24 anonim ***** válasza:
89%
Nem a ruha teszi az embert, de a tisztelet jele. Én megtisztelem a randipartnerem azzal, hogy csinosan felöltözök, megcsinálom a hajam, sminkem. Elvárom, hogy a férfi se egy otthoni szerelésben jöjjön el a randira. Nem csak leugrott a boltba egy kg lisztért, hanem egy olyan emberrel találkozik, akivel több is lehet majd a jövőben. Első benyomás, hallottál már róla?
2016. dec. 25. 11:16
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne haragudj, de ez igényesség kérdése. Munkába sem járnék melegítőben, randira végképp. Nőként szeretek csinos lenni. Csak lusta vagy és már most elkezdesz hízni, nem akarsz farmert felvenni mert kényelmetlen...

A hozzáállásod telepi suttyós nem a melegítő. A melegítővel nincs gond, megvan annak is a helye, ideje... És mondom, remélem nem várnád el akkor a nődtől, hogy csinos legyen. Csak otthonka meg mamusz, semmi smink, semmi magassarkú, ugye?

8/24 anonim ***** válasza:
74%
Elvileg te diktalod a randit, legyen kocogás, séta a természetben, szánkózás, akkor tuti a csaj is lazaban lesz, de egy beülős randin tiszta ciki leszel tuti. Hacsaknem szólsz a csajnak, hogy melegitoben jöjjön, mert te is abban mész, mivel feszül rajtad a farmer és az ing.
 9/24 A kérdező kommentje:
Atyaisten milyen felszínes világ ez! Komolyan nem elég megtisztelő csak a jelenlétem a lényem? Inkább diszítsem fel magam úgy, ahogy a társadalom diktálja. Milyen világban élünk, hogy erről kell beszélni?
2016. dec. 25. 11:21
 10/24 anonim ***** válasza:
87%

Na jó, ez tényleg csak provokáció lehet. :D Amúgy a kérdésekre miért nem válaszolsz? Elvárod a nődtől hogy szexi, csinos legyen, vagy nem?

Nagyon megtisztelő lehet a lényed, ha egy kva melegítőből ügyet csinálsz. :DDD

2016. dec. 25. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!