Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attila8989 kérdése:
Szerintetek ha egymasba szerettunk egy prostival az ciki?
Figyelt kérdés
belezugtam egy prostiba e so is nagyon szeret engem ... tobbet kapokt tolle minden terren mind mas deazt nem tudodm megerteni hogy van az erzelem es az erzelmek nelkulli sex kozott kulombseg ??2016. dec. 18. 21:50
1/9 anonim válasza:
Arra én azért nem vennék mérget, hogy ő is beléd szeretett. Remek visszatérő ügyfél vagy, és az ilyenre nyilván jobban odafigyelnek...
2/9 anonim válasza:
Ilyen nem létezik,ez csak illúzió.
Egy nő megérzi a vonzódást,és szereti a pénz szagát.
3/9 A kérdező kommentje:
de eddig nem g´fuzettem neki a szolgaltatsaert ugy van vellem mindha apasija lennek meg o fuzet nekem
2016. dec. 18. 21:57
4/9 anonim válasza:
Nem ciki. Legyetek boldogok. Amúgy régen a prostik nagyobb megbecsülésnek örvendtek. Mert szabad nők voltak.
5/9 anonim válasza:
Ha neked ciki, akkor ciki. Ha neked ez igy jo akkor legyetek boldogok! Ha belegondolsz, nagy bok neked ha olyan sok benne járo fac közül téged választ.
6/9 anonim válasza:
Ő fizet neked ó istenem milyen romantikus!
7/9 anonim válasza:
szerintem nem ciki.
azt meg nem tudhatja egyik válaszoló se, hogy a nő hazudik-e vagy sem...
8/9 szamo77db válasza:
Engem rettenetesen taszítana az, hogy nem tudom, mondjuk egy órája ki csókolta, nyalta, spriccelte tele! Nekem így nem kéne a szex. Nagyon ciki lenne!
9/9 anonim válasza:
Romák vagytok, ugye?
A helyesírásodból erre következtetek. Szép kis pár lesztek, lehetsz a strigója simán. Már csak egy félkilós aranyozott Szűzmária fux kell a nyakadba, egy 9 mm-es stukker, egy b..aszatós Audi, és mehet is a buli.
Ha jól kevered a szálakat, vigyázol rá, akkor jól fog futni, és kijön belőle egy talicska pénz :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!